77 år efter att 3 män våldtog henne möter hon sin dotter för första gången. Återföreningen lämnar mig i tårar.

Det här är historien om Minka Disbrow. Hon var 16 år ung när tre män överföll och våldtog henne. Minka minns knappt någonting från den traumatiska händelsen som förändrade hennes liv, förutom att en av männen hade cowboyhatt och att en annan höll utkik.

minkadisbrow

Några månader efter våldtäkten insåg Minka att hon var gravid. Ung som hon var hade hon inte möjlighet att ta hand om ett barn, och tog beslutet att adoptera bort barnet, som hon redan hade gett namnet Betty Jane.

minkadisbrow2

Sedan dess har Minka varit på jakt efter sitt förlorade barn. Hon har alltid bett för Betty Jane, eller Ruth som hon egentligen heter, vilket till slut visade sig ge effekt. Två månader efter att hon hade bett till Gud om att få träffa sin enda dotter besvarades bönen.

minkadotter

Hon bad aldrig om att lära känna henne, utan hon ville bara träffa henne för att se hur hon såg ut. Men hon fick mycket mer än så. Dottern ringde Minka och bad om att få träffa henne. Minka säger själv att när de träffades så kändes det som att de aldrig varit separerade, trots att de faktiskt varit det i 77 år(!).

minkadotter2

Se detta klipp om Minkas fantastiska berättelse om återföreningen med hennes enda dotter.

Source: Mother meets daughter for first time after 77 years by LittleThingsVideo on Rumble

Vill du ha fler artiklar om detta i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.