Här är tvillingsystrarna som förbluffat en hel värld

Donna och Vice skulle bli föräldrar – igen. De hade sedan tre barn, men de ville ha fler. Beskedet togs emot med enorm glädje. Och ännu bättre skulle det bli… För vid ultraljudet såg läkaren hur det var två små liv som rörde sig inne i Donnas mage. 

Men vad läkarna inte såg, var att det skulle bli ett par tvillingsystrar som skulle bli extremt olik varandra.

När tvåäggstvillingarna Lucy och Maria föddes 1997 chockades deras vita pappa och halv-jaimacanska mamma. Det gjorde också läkarna.

tvillingar1
Facebook

Lucy och Maria har tre andra syskon, alla med liknande hudton, men på något sätt föddes tvåäggstvillingarna på varsin ända av det biologiska spektrat.

Facebook 

Mamma Donna klädde dem i matchande kläder, som många andra tvillingar, men ju äldre tvillingarna blev, desto märkligare blickar fick de för att de klädde sig likadant.

Facebook

I dag är de bästa vänner och systrarna fortsätter att fascinera människor över hela världen. De har till och med visa sina födelsebevis för sina vänner. Till och med vännerna har ju svårt att tro att Maria och Lucy är tvillingar.

Facebook

De flesta systrar, och framför allt tvillingsystrar, brukar ha mycket utseendemässiga likheter. Men inte dessa systrar. Deras olikheter är också vad som gör Maria och Lucy unika. Och det har de också alltid omfamnat! Vackert!

Youtube

För fler bilder kan du kolla in nyhetsinslaget här nedanför.

Visst är livets mirakel bra fascinerande? Dela gärna om du håller med!