Här avslöjar Soraya nya detaljer om graviditeten: ”Det är ett konstigt tecken…”

Under måndagen kom ett riktigt glädjebesked i Nyhetsmorgon.

Den folkkära programledaren Soraya Lavasani avslöjade då att hon och maken Ralph Olsson väntar sitt andra barn.

Nyheten möttes av stor glädje både i sändningen och via tittarnas lyckönskningar. Nu delar Soraya med sig av fler detaljer kring graviditeten.

Det var under direktsändningen ihop med kollegan Jesper Börjesson, som Soraya Lavasani avslöjade nyheten i måndags morse.

”Det blir tillökning i familjen. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra”, sa Soraya innan ett kramkalas med blommor utbröt i Nyhetsmorgon-studion.

Beskedet fick gratulationerna att strömma in från tittarna.

”Lycka till, man kände verkligen lyckoruset genom tv-rutan”, skrev en användare medan en annan kommenterade: ”Åh, stort grattis till Soraya och familjen.”

Det är andra gången Soraya och maken Ralph Olsson ska bli föräldrar, sedan tidigare har de dottern Bianca.

Beräknad födsel är i april nästa år – och i ett videoklipp på Nyhetsmorgons Instagram, berättar Soraya lite mer om graviditeten.

I klippet berättar Soraya att hon är lättad över att ha fått dela med sig av nyheten. Hon avslöjar också fler detaljer kring när hon och maken fick reda på glädjebeskedet.

”I somras när vi skulle åka till Frankrike på min kusins bröllop, då kände jag innan resan att ’hmmm… jag är inte lika sugen på bubbel som jag brukar’. Det är ett konstigt tecken när det kommer till mig! Så jag tänkte att ’vi testar innan vi åker på den här resan’”, säger Soraya och fortsätter:

”Så det blev en väldigt fin semesterpresent till familjen.”

Se när Soraya berättar om graviditeten här:

Dela vidare för att skicka dina lyckönskningar till Soraya och familjen. Så kul!