Här bevisar 106-åriga Valda att det aldrig är försent att bli kär – förlovar sig med 40 år yngre man

Man blir aldrig för gammal för kärlek. Det är 106-åriga Valdemira ”Valda” Rodrigues de Oliveira från Brasilien ett bevis på.

I januari i år förlovade hon sig med sin pojkvän, 66-åriga Aparecido Dias Jacob. 

Valdemira och Aparecido träffades på ett ålderdomshem i Pirassununga, i sydöstra Brasilien, 2014 och det var kärlek vid första ögonkastet.

– Jag blev kär i Valda ögonblicket jag såg henne. Jag vet att hon är lite äldre än jag, men det spelar ingen roll för hon gör mig så lycklig, säger Aparecido om sin själsfrände.

De har varit tillsammans i tre år och varit oskiljaktiga på ålderdomshemmet. De tillbringar hela dagarna tillsammans och sitter bredvid varandra när de äter. 

Ingen av dem har barn eller har varit gifta förut. Aparecido har bott på hemmet i 19 år och är förlamad i sin vänstra arm.

Paret vill nu gifta sig – men läkarna satte stopp på grund av medicinska skäl. Det hindrar dock inte Valdemira och Aparecido från att ha en storslagen förlovningscermoni.

Volontärer på ålderdomshemmet hjälptes åt att dekorera hela samlingssalen med blommor, Amorstatyetter och rosblad spridda över gången de gick nedför. Valdemira bar en vit klänning, pärlhalsband och hade fått håret fint uppsatt. Det var så likt ett bröllop det kunde bli.

Nu håller vi tummarna att de båda får många fina år tillsammans.

– Jag älskar honom. Om han dör, dör jag också, säger Valdemira.

Det här paret bevisar verkligen att man aldrig blir för gammal för kärlek! Dela gärna denna underbara historia vidare till dina vänner.