Här fångar kameran när tjuvarna går rakt in i mannens gillrade fälla

Alla som väntar på en leverans vet att känslan när det kommer fram är något extra. Tänk dig då att någon gång på gång stjäl paketen från din trapp när du inte är hemma. Det var vad som hände Jaireme Barrow ett flertal gånger, tills han kom på den perfekta hämnden för att få stopp på tjuvarna. 

På kort tid fick Jaireme Barrow fyra paket stulna vid fyra olika tillfällen. Paketen levererades på Jairemes farstu när han inte var hemma, och eftersom de syntes från vägen var det enkelt för tjuvarna att springa rakt upp för att ta boxarna. 
– Du vet att du är på jobbet och arbetar hårt, så har du de här personerna som har gjort det till en daglig rutin att åka omkring och stjäla paket. Det finns inget sätt att förhindra att det händer, så här är min lösning, säger Jaireme. 

Jairemes lösning är vad man kan kalla en klassisk hämndaktion. Han skaffade sig en självantändande mekanism som har ett skyddande hölje omrking sig. Smällaren är ofarlig men ger ett högt ljud ifrån sig när den bränner av, vilket skulle skrämma tjuvarna.

För att se att Jairemes plan fungerade lät han överbevakningskameror filma allithopp. Se bara reaktionerna i den här filmen: 

Hämnd serveras bäst kall, som man brukar säga. Jairemes fälla var totalt ofarlig för de potentiella tjuvarna, men fyllde syftet att skrämma iväg dem. 
Dela gärna om du tycker att Jairemes lösning på problemet var bra.