Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Här får mamman med 9 barn sitt livs överraskning i direktsänd TV

Ibland tar livet en oväntad vändning som kräver stöd och omtänksamhet från ens nära och kära. Då är människor med ett hjärta av guld fullkomligt ovärderliga. En sådan människa är Stephanie.

När hennes bästa vän Beth drabbades av bröstcancer fanns hon där för henne på – på alla plan.

Beth var ensamstående mamma till sex barn, och när läkarna berättade för henne att hennes bröstcancer var obotlig gick hennes första tanke till barnen. Vad skulle de ta sig till? Hur skulle deras liv se ut om hon lämnade jordelivet?

Hon vände sig till sin bästa vän Stephanie.

Vid tidpunkten hade Stephanie redan tre egna barn tillsammans med hennes make Donnie. Men de tvekade inte en sekund när Beth frågade om de kunde tänka sig adoptera hennes barn vid värsta tänkbara scenario.

”Hon valde mig för att vi hade samma typ av syn på uppfostran, och hon visste att jag älskade hennes barn och att mina barn älskade hennes barn”, säger Stephanie.

En kort tid efter frågan ställts till Stephanie blev också Donnie sämre. Hon skulle inte överleva cancern. När hennes bästa vän tagit sitt sista andetag var Stephanies sorg ofattbar. Men hon visste att hon var tvungen att vara stark för barnens skull.

I och med adoptionen bestod nu familjen av nio barn. En stor utmaning känslomässigt, men framför allt ekonomiskt. De funderade länge på hur de skulle göra för att få ihop ekonomin – då kom programledaren Rachel Ray in i bilden som en skänk från ovan. Berättelsen om familjerna hade nått produktionen, som då bestämt sig för att en livsavgörande överraskning var ingenting annat än en självklarhet.

Överraskningen? Över 75 000 kronor. Kolla in ögonblicket här nedanför.

Det här är verkligen föräldrar med hjärtan av guld. Jag önskar familjen all lycka i livet! Dela gärna om du håller med och berördes av denna berättelse.