Hela kyrkan tittar spänt mot dörren – när brudgummen plötsligt får alla att häpna

Bröllop kan verkligen vara sagolikt vackra, och är man en av de lyckliga två som lovar att älska varann i nöd och lust – kan det ofta ses som en av de viktigaste dagarna i livet.

Man kan nog säga att just det här brudparet sett till så att denna speciella dag kommer vara något deras gästerna verkligen lägger på minnet. Se själv…

När brudparet Helle och Jannie Baltzer Hattel bjöd in nära och kära till sitt bröllop, tydde allt först på att det var ett helt vanligt bröllop. Paret skulle gifta sig en vacker kyrka i Danmark, och när alla gäster var på plats blickade de förväntansfullt mot entrén – där bruden förväntades dyka upp. Men den här gången hände något helt annorlunda.

Plötsligt fick gästerna istället, till sin förvåning, se brudgummen lämna kyrkan. Innan någon förstått vad som hänt, kan man höra låten ”I think I wanna marry you” av Bruno Mars eka i kyrkan. Och när musiken dragit igång dröjer det inte länge innan några plötsligt reser sig och bjuder gästerna på en ordentlig dans- och akrobatikshow.

Brudgummen visar vad han går för

Även brudgummen själv får chans att visa vad han går för – till allas stora förtjusning. Det kan vara väldigt fint med traditionella bröllop och en klassisk vals, men jag tror nog ändå att de här gästerna verkligen uppskattade parets oväntade överraskning. Och visst har killen med röda kepsen, som börjar dansa cirka 2 minuter in i klippet, en helt makalös kroppskontroll?? 

Kolla in hela flash moben i klippet nedan.

Dela för att inspirera fler som går i giftastider!