Hemlösa 87-åringen levde på dricks. Men en bortglömd väns oväntade gest förändrade hennes liv för alltid.

Den här berättelsen visar verkligen att ytan inte är allt och att oavsett vad man tror om en person så kan de överraska ordentligt. Den handlar om två personer som tappar kontakten men aldrig glömmer varandra. När de väl möts igen ska den ena komma att rädda livet på sin gamle vän.

Mimi Haist är 87 år gammal och brukade arbeta gratis på en Laundromat i Los Angeles. Det enda hon levde på var den dricks som de välvilliga personer som tvättade där lämnade henne.

Bild: Viralands

MimiLaundromat

Det var också här som Mimi träffade Zach, vilken var en av de välvilliga personer som gav henne dricks de gånger han kunde. 1994 träffades de för första gången och blev vänner när han själv kämpade med karriären.

Bild: Imgur

ZachUng500

Zachs karriär tog fart och med detta tappade han kontakten med Mimi. Tills för bara 5 år sedan hade de inte träffats på flera år. Men då skulle allt förändras.
Zach fick nämligen reda på att Mimi blivit hemlös och tänkte göra det han kunde för att hjälpa den charmiga damen. Sagt och gjort så ordnade Zach en lägenhet åt Mimi och tog hjälp av sin vän Renee som inredde lägenheten och köper matvaror.
Här gör Mimi sig i ordning för att umgås med Zach.

Bild: Viralands

BlirRedo500

Men historien tog inte slut där. Zachs karriär hade alltså gått i full fart upp mot toppen och han ville givetvis ta med sin gode vän Mimi på resan. De flesta känner idag till Zach Galifinakis efter att han slog igenom stort i filmen Hangover.
Givetvis ville Zach ta med Mimi på en premiär. Faktum är att Zach tagit med Mimi till två premiärer av Hangover och hans film The campaign (nedanför på premiären av Hangover 2).

Bild: Youtube

Premieren500

De två vännerna har synts så frekvent ihop att de till och med fått frågor om de är ett par. Att relationen är viktig för dem båda är glasklart och Mimi har i intervju sagt ”I love him dearly”. Renee som köper hennes matvaror är ingen mindre är Renee Zellweger dessutom.
Zach är inte bara rolig utan visar att även världskändisar har ett gott hjärta och inte alltid glömmer var de kommer från. Detta är verkligen en fantastisk berättelse som jag gärna delar med mina vänner, alla får gärna göra detsamma.

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.