Hemlösa mannen har bara veckor kvar i livet – hans fråga till främlingen lämnar nätet i tårar

När Jenine-Lacette DShazer såg en uttröttad, hemlös man sitta i kylan med sin hund i famnen, kunde hon inte låta bli att närma sig honom.

Hon fick snart veta att mannen hette Cliff James Herbert och att hans hund kallades Baby.

Men ju längre de pratade, desto mer berördes Jenine-Lacette av vad Cliff berättade. 

Youtube

Cliff förklarade att han tidigare arbetat på en gård och att han också drivit en egen bilverkstad, innan han förlorade sitt jobb och blev hemlös 2006.

På senare tid har Cliff genomgått flera operationer i hjärtat och i halsen, som till slut gjorde det omöjligt för honom kunna arbeta. Han berättade för kvinnan att han hade cancer och att han förmodligen bara hade några veckor kvar att leva.

Cliff hade, trots sin svåra situation, räddat hunden Baby från en grym ägare som slog henne med en ficklampa.

Tillsammans sov de på gatorna och höll varandra varma.

Youtube

Men Cliff kunde inte låta bli att höra med den nyfikna främlingen om en sista önskan. Cliff ville väldigt gärna att Baby skulle få ett nytt och kärleksfullt hem, när husse var borta.

Jenine-Lacette kände direkt att hon var tvungen att hjälpa till, så hon skapade en insamlingssida för att samla ihop pengar.

Målet var att både Cliff och Baby skulle få komma bort från gatan – till en rena och varma sängar och ett liv i trygghet. 

Mängder av donationer strömmade in när Jenine-Lacette berättade om Cliff och Babys rörande historia.

Tack vare hundratals främlingars hjälp har Baby nu kommit till en ny, trygg familj som kommer ge henne den kärlek hon förtjänar.

Youtube

Cliff bor för närvarande på ett motell och jag hoppas verkligen att läget inte är så illa som han själv förutspår.

Denna man, med ett hjärta av guld, förtjänar att få leva!

Ingen förtjänar att bo på gatan – oavsett om du är människa eller hund. Ingen kan dock göra allt, men tillsammans kan vi faktiskt förändra liv – något som denna berättelse är ett lysande exempel på. 

Dela gärna vidare denna historia om du också blev glad över att se hur denna fina duo äntligen fick den hjälp de förtjänade och behövde!