Hennes dotter dödförklarades vid födseln. Men 50 år senare förändrades allt… Jag kan inte sluta gråta.

En förlossning ska, trots alla svårigheter, vara en fantastisk upplevelse. Med doktorer och sjuksystrar på plats som guidar dig igenom förlossningen ska föräldrarnas enda oro vara över barnets hälsa och välbefinnande. Men vad gör du om sjukhuset gör ett förödande misstag.? Ett misstag som kommer att påverka dig och din familj resten av era liv… Det var precis vad som hände Zella Jackson Price.

Den otroliga historien tog fart 25 november, 1965. Då födde Zella Jackson Price en liten bäbis vid namn Diane. Hon var född två månader för tidigt och tappade omgående efter födseln vikt. Några timmar senare meddelade förlossningsläkaren att på grund av att hon tappade så mycket vikt var det omöjligt för henne att överleva. Sjuksystrarna förde bort Diane och Zella och hennes man fick åka hemåt utan sin Diane; fullständigt förkrossade och med en obeskrivlig hjärtesorg.

Foto: Youtube.

Skärmavbild 2015-04-22 kl. 14.13.47

Det som det förkrossade paret inte visste var att det gjordes ett misstag av enorma mått. Deras bäbis Diane var vid liv. På grund av ett oförklarligt misstag blev hon bortadopterad till en annan familj. Diane döptes till Melanie och växte upp med uppfattningen att hon blivit övergiven vid födseln.

Foto: Youtube.

Skärmavbild 2015-04-22 kl. 14.14.08

Det tog ett halvt sekel innan Zella fick veta den chockerande sanningen, och det tack vare ett meddelande på Facebook: ”Min mamma heter Melanie diane Jackson… Jag vill veta om du är min mormor.”

Melanies barn försökte ta reda på sanningen – vilket de lyckades med. De satte sig ner med Melanie och berättade allt. Att hennes mamma var vid liv och de visste vem och var hon var. Melanie och barnen packade omgående sina resväskor och förberedde sig för att träffa sina biologiska släktingar. Melanies pappa hade gått bort, men kvar fanns mamma Zella, tre bröder, tre systrar och en morbror. Vilken otrolig lycka!

Foto: Youtube.

Skärmavbild 2015-04-22 kl. 14.15.49

”Mer än allt, önskar jag att hon hade varit med mig hela tiden. Men just nu är jag bara så glad att hon lever”, sa Zella vid återföreningen.

Nu ser hela familjen framemot att ta igen för all förlorad tid. ”Allting som har tagits ifrån mig tar jag tillbaka nu”, säger Zella.

Foto: Wiley Price/St. Louis American.

Wiley Price:St. Louis American

Här nedanför kan du se videon där de återförenas. Fantastiskt! Och vilket lyckligt slut på en så hemsk historia.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna