Hennes ex-make är våldsam och slår dottern. Det 8-åriga sonen gör då får mitt hjärta att brista.

Ibland snubblar man över texter som man blir riktigt upprörd över att läsa. Det här är utan tvekan en sådan text. Den är stundtals riktigt jobbig att behöva läsa men jag är så glad över att allting verkar ha ordnat sig till slut. Det är en mamma som precis skilt sig från sin våldsamma make, men då råkar hennes son ut för hans vrede i stället. Jag hittade texten på en engelsk sida och den är skriven av mamman, som jag förstår det. Men jag vet inte om det som skrivs har hänt på riktigt, men det skulle inte förvåna mig. Tyvärr tvingas vi ju alltför ofta läsa om liknande fall och jag blir lika förbannad varje gång. Sånthär ska inte få ske.

För några år sedan skilde jag mig från min make Bryan då han varit våldsam mot mig och till och med varit otrogen vid några tillfällen. Jag orkade helt enkelt inte med all hans skit längre och sa att det fick vara slut på förhållandet. Hur som helst hade han fortfarande delad vårdnad av vår 8-åriga son, så min son måste besöka honom varje vecka som en del av skilsmässoöverenskommelsen.

Föra veckan var min 8-åriga son hos min ex-make och blev slagen med ett bälte. Hans 2-åriga styvsystrar, som är tvillingar, vaknade upp alldeles för tidigt, redan vid halv fem på morgonen. Bryan blev väckt och tappade det fullständigt. Han gav en av tvillingarna en lavett över ena kinden och tog sedan av sig bältet och slog henne över revbenen.

Bryan frågade sedan ”är det någon mer som vill ha en!!”

Min son svarade att han ville det. 8 år gammal. Han gjorde det då han inte var helt säker på att jag skulle göra en anmälan om han inte blivit skadad (självklart hade jag anmält ändå). Så han tog en omgång stryk för att vara på den säkra sidan. För att skydda sina styvsystrar.

Jag har anmält händelsen. Hans nya flickvän fick ett utbrott på honom. Det kommer aldrig att upprepas. Familjen står nu under övervakning. Allt tack vare min 8-åriga son. Han är en av de modigaste personerna jag någonsin har känt. Jag är så stolt.

Här kan du läsa ursprungstexten.

Våld är ALDRIG okej, speciellt inte mot kvinnor och barn. Gilla gärna om du håller med.