Hennes gåva rörde polismannen till tårar. Nu hyllas den lilla flickan för sitt hjärta av guld.

Polismannen Josh McConnell var på en utryckning när en liten flicka i 3-4-årsåldern gick fram till honom och började prata. Flickan försökte ge polismannen en gåva – och när han fick höra anledningen började han nästan gråta. Den hjärtvärmande historien med den lilla flickan har nu delats av tusentals människor på nätet.

Det är i ett Facebook-inlägg som polisen Josh McConnell har delat med sig av händelsen som nästan fick honom att börja gråta:

”Jag var på en utryckning nere på Courthouse Pier den här morgonen när en liten flicka kom fram till mig. Hon var ungefär 3-4 år och höll i en nallebjörn. Jag hörde hennes mamma säga till flickan att berätta för mig. Jag vände mig om och frågade vad jag kunde göra för henne, och hon gav mig sin nalle. Jag försökte ge tillbaka den men hon vägrade. Hon tittade upp på mig och sa att det var för att hålla mig säker. Jag tackade henne samtidigt som jag försökte hålla mig från att bryta ihop i gråt. Jag satte nallen på mitt passagerarsäte så att hon kunde se. Hennes mamma berättade för mig att de hade en polisofficer i familjen, och flickan hörde alltid folk säga till honom att vara säker. Vilket sätt att göra dagen bättre. Jag hörde inte hennes namn men hon sa att de var från Texas”.

On a call this morning down at Courthouse Pier and this little girl walks up to me. She was about 3/4 holding a teddy…

Posted by Josh McConnell on den 1 december 2015

Den lilla flickan gick alltså fram till polisen och gav honom en nallebjörn – för att han skulle vara trygg. Polismannen, som nästan började gråta när flickan förklarade varför hon gav honom nallen, har därefter delat med sig av flera bilder på sin nya polisassistent. Han har också bytt profilbild till en bild på nallebjörnen.

Officer Ted E. Bear is dressed and ready for work today. Leonard Papania Chris Loposser Niccole A. Bodenschatz Kristin Stachura Allen

Posted by Josh McConnell on den 6 december 2015

My new buddy has my six.

Posted by Josh McConnell on den 1 december 2015

Gilla gärna om du vill ha fler hjärtvärmande historier i ditt flöde.