Hennes make dog i cancer. 7 månader senare knackar någon på dörren och ger henne något som får mitt hjärta att brista. Så fint!

Shelly Golay make, Jim, diagnostiserades med en obotlig hjärntumör. Jim var Shellys livs kärlek och vetskapen om att hon snart skulle bli änka höll på att krossa henne fullständigt. Jim avled tyvärr i juli 2014 och sedan dess har Shelly försökt att bearbeta sorgen. När det var dags för Alla hjärtans dag, i februari 2015, kändes det olustigt. Shelly skulle fira kärlekens dag på egen hand, för första gången på väldigt många år. Allt hon kunde tänka på var alla fina och varma minnen som hon delat tillsammans med sin Jim. Men den där februaridagen för ett år ringde det plötsligt på dörren.  Först trodde hon att de var barnen, men snart gick det upp för Shelly. Det var Jim som skickat blommor. Han hade arrangerat det så att Shelly skulle få blombud varje Alla hjärtans dag, tills den dagen hon också dör och gör Jim sällskap. Sådana här saker, helt baserade på kärlek och omtänksamhet, som får mitt hjärta att smälta. Vilken fin man du är, Jim!  

För några år sedan fick makarna Shelly och Jim ett hemskt och overkligt besked från läkarna. Jim hade fått cancer i hjärnan och läkarna kunde inget göra.

”Det var en rejäl uppförsbacke, prognosen såg inte bra ut”, säger Shelly.

Sedan gick allt väldigt snabbt. I juni 2014 tvingades Shelly ta farväl av sin älskade Jim.

Skarmavbild 2016-02-02 kl. 17.13.54

Året efter nalkades Alla hjärtans dag. Shelly antog att hon skulle få tillbringa den dagen ensam. Men så knackade det på dörren.

I dörröppningen stod ett blombud och lämnade över en bukett. Avsändaren var Jim. Shelly fick reda på det när hon ringde den lokala blomsteraffären. De berättade också att Jim sett till så att Shelly skulle få en blombukett varje Alla hjärtans dag i framtiden.

Skarmavbild 2016-02-02 kl. 17.14.26

”Det är ett bevis på vilken fantastisk människa han är. Han kan verkligen älska, bortom alla gränser. Det finns inget stopp, ända in i döden så fortsätter han att visa kärlek”, säger Shelly.

Skarmavbild 2016-02-02 kl. 17.13.25

Även personalen i den lokala blomsterbutiken var rörda över Jims gest.

”Det är äkta kärlek och det är inte ofta du får uppleva det på så nära håll. Det är verkligen en romantisk saga, nästan som en riddare som kommer ut i skinande rustning. Och även om denna saga inte fick ett lyckligt slut, så är det fantastiskt”, säger en av de anställda.

Jag kan vara hålla med. Det här är både fint och sorgligt på samma gång, men det visar att kärleken är det finaste som finns och alltid lever vidare, oavsett vad som händer. Dela gärna vidare detta med dina vänner om du vill hedra Jim och hylla hans fantastiskt fina gest till sin hustru.