Hennes man dör – då tittar frun under arbetsbänken och ser hemlig text om sig själv

I februari 2016 lämnade en älskad make och far jordelivet vid blott 51 års ålder. Han avled plötsligt efter att ha fått en brusten artär och lämnade mor och styvson i stor sorg.

Men familjen skulle få ett sista, kärleksfullt minne att bära med sig. En dag, flera månader efter att pappan avlidit, såg sonen att ett av benen hade gått sönder på den arbetsbänk som hans pappa hade byggt till sin fru. Sonen vände på bänken för att säkra fast benet igen, precis så som pappan hade lärt honom, när han plötsligt såg det – ett nedklottrat meddelande från hans pappa till hans mamma.

Pappan hade byggt bänken när hans fru behövde yta för att gravera i metall och hade det inte varit för att ett av benen lossnade så hade kanske meddelandet aldrig blivit hittat. Men där fanns det hur som helst, ett fint och värdefullt meddelande om kärlek och vad den betydde för honom i livet. Han hade ingen aning om att han skulle vara död när hans fru äntligen fick läsa det.

Sonen har delat med sig av händelsen på Imgur och där har han också laddat upp en bild från vad pappan, Mason, hade skrivit till sin fru Becca:

”Jag älskar dig, Becca.

Vilken dag det än är så hoppas jag att det är en bra sådan. Gud besvarade sannerligen mina böner den dagen då han gav mig dig. Jag vet att de här dagarna är de bästa jag någonsin kommer att ha i livet, och jag är så glad att du är en del av dem.

Jag är inte säker på om du någonsin kommer att se detta, men om du gör det så vill jag att du ska veta att jag älskar dig mest i hela världen. Om det är något som jag önskar i livet, så är det att jag kan vara lika bra för dig som du är för mig. Om jag lyckas med det så är jag den lyckligaste mannen i hela världen.

Jag älskar dig min vackra fru.

/Mason”

bank2
Bildkälla: Imgur

Sonen visade det rörande meddelandet direkt för sin mamma och hon brast, liksom sonen, i tårar.

För att bevara det som ett sista minne av pappan så bestämde sig sonen för att ta bort plankorna och rama in dem som en tavla – och nu blir familjen varje dag påminda om sin underbara far och make som älskade sitt liv och önskade detsamma till sina nära och kära.

Jag blev helt tårögd av den här historien och hur familjen fick ett sista, kärleksfullt minne från en person de älskade över allt annat. Minnen av våra bortgångna familjemedlemmar är verkligen det finaste och mest värdefulla vi har – och om du också tycker att det här var en rörande historia så får du gärna dela vidare till alla du älskar där ute!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna