Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Hennes oväntade sms till Transportstyrelsen förändrade deras liv för alltid.

Det finns många kärlekshistorier där ute som verkligen berör en ända in i hjärtat. Men det är inte alltid dessa historier inkluderar den svenska Transportstyrelsen. Men så var fallet när Sabina Andersson hittade kärleken, rapporterar Helsingborgs Dagblad. Men låt oss ta det från början.

Sabina Andersson satt utanför fotbollsarenan Olympia i Helsingborg och väntade på en av sina söner som precis spelat match. I bilen satt också en av hennes andra söner.

Plötsligt fick Sabina syn på en kille som kom gående på parkeringen.

– Vi hade säkert väntat i 40 minuter. Vi var otåliga. Då såg jag att det kom en kille gående. Han hade svarta kläder, Adidasbyxor. Och solbrillor fast det inte var soligt. Jag tittade på honom och log, och han tittade tillbaka, berättar Sabina för Helsingborgs Dagblad.

Det var kanske inte kärlek vid första ögonkastet, men killen hade något som Sabina gillade. Så efter att ha fått några uppmuntrande ord från sin son bestämde hon sig för att försöka luska ut vem killen var.

Hon gick ur bilen, låtsades att prata i telefonen och noterade samtidigt registreringsnumret på killens bil. Sedan skickade hon ett sms till Transportstyrelen för att få reda på killens namn.

– Det var ren reflex, något jag bara måste göra. Det var något tilldragande med honom, en bra känsla helt enkelt, säger Sabina till HD.

När hon fått reda på hans namn letade hon sedan upp killen på Facebook. Där visade det sig att de hade en gemensam vän. Så Sabina frågade ut vännen och fick veta att killen, som heter Jonas, var ensamstående trebarnspappa. Sabina tog mod till sig och skickade ett meddelande till honom:

Hej och Godkväll!
Du vet inte vem jag är, men jag är lite crazy och jag spanade in dig ifrån min bil när jag satt och väntade på min son att bli färdig från sin match 🙂
Jag hade en ljusblå pegueot…
Ja ja du minns säkert inte.
Men ville bara säga att du såg jäkligt trevlig ut 🙂
Jag kollade upp ditt reg nr ;)…
Sorry
Och därav hittade jag dig här!
Du är vän med min väninna Natalie 🙂
Världen är liten. Så jag frågade om du möjligtvis var en upptagen
man (förhållande) upptagen 😀
Så ville bara chansa och säga hej!
Man lever ju bara en gång!
Hoppas du har en trevlig lördag!
Kram Sabina

(Källa: HD.se)

Och meddelandet gick hem. Snart övergick chattandet till telefonsamtal som sedan blev till en dejt – på en bensinsatation.

– Jag sa till ungarna att jag tvungen att tanka. När jag och Jonas träffades på macken kramade vi om varandra direkt. Det var som om vi hade väntat hur länge som helst på att träffas. Vi kände inte varandra men bara stod där och höll om varandra.

Och nu, ett halvår senare, har paret förlovat sig och passade då på att tacka Transportstyrelsen för hjälpen med en annons i sin lokaltidning. Paret planerar även att visa sin uppskattning i samband med det kommande bröllopet.

– Vi får skicka blommor till dem då, även om de tycker att man är helt crazy, säger Sabina till HD.

Bildkälla: Sabina Andersson (Facebook)

Publicerad av Newsner Solsken, gilla gärna: