Hörselskadade flickan kan inte prata med tomten, men hans magiska lösning får hela nätet att smälta.

Lagom till jul gör tomten besök i köpcenter runt om i världen för att lyssna till vad barnen önskar sig i julklapp. Alla barn har dock inte lika lätt för att göra sig förstådda, något som också är fallet för den här 3-åriga flickan som lider av hörselproblem och har svårt för att prata. Men tomten är barnens hjälte av en anledning – och givetvis lyckas han, på ett alldeles otroligt hjärtevärmande sätt, att lösa problemet som uppstår med 3-åringen.

Det var när tomten besökte den engelska staden Middlesbrough som en 3-årig flicka hoppade upp i hans knä. Men tyvärr kunde hon inte berätta för tomten vad hon önskade sig i julklapp.

flickan1

Mamman förklarade att flickan hade problem med talförmågan, och den underbara tomten frågade då om hon kunde teckenspråk.

flickan2

Mamman berättade att 3-åringen kunde vissa djur och dylikt – varefter den hjärtevärmande händelsen som nu sprids på sociala medier utspelade sig. Tomten, som självklart bryr sig lika mycket om alla barn, knackade på flickan och när han fick hennes uppmärksamhet igen så började han prata teckenspråk.

flickan3
flickan4

Flickan sken upp och började förklara sin önskan. Till slut förstod tomten att flickan ville ha en sparkcykel – och hon blev jätteglad.

flickan5

Här kan du se hela det fantastiska videoklippet från när flickan träffar jultomten:

Nu är det bara att vänta och se om 3-åringen får sin efterlängtade sparkcykel i julklapp. Men eftersom tomten som tur var fick höra hennes önskan så känns det ju ganska sannolikt…