Hon älskar jobbet på McDonalds – efter 32 år får Freia sitt livs överraskning

Alla som tillbringar 32 år av sitt livs på ett och samma jobb förtjänar uppskattning. Speciellt om de lägger ned det där lilla extra dag ut och dag in.

Och någon som är ett perfekt exempel på detta är Freia David från Needham, Massachusetts, USA. Hon arbetade på stadens lokala McDonalds i över tre decennier och var älskad av både medarbetare och kunder.

För en del kanske det inte är någon stor sak att arbeta på McDonalds, men för Freia betydde det hur mycket som helst. På grund av att hon har Downs syndrom trodde hon som ung att chansen till ett hederligt arbete och en egen inkomst var omöjlig. Men 1984 fick Freia, då 20 år gammal, chansen på McDonalds i Needham.

Den 29 augusti valde Freia att pensionera sig vid en ålder av 52 år. Och gesten från företaget hon gett sitt allt i 32 år berörde henne till tårar.

Facebook

Freia är född och uppvuxen i Needham, och flyttade i vuxen ålder till Charles River Center. De hjälpte henne att tro på sig själv och tog kontakt med McDonalds. De trodde på Freia, men knappast att hon skulle bli stadens mest älskade person inom serviceyrket i över 30 års tid.

Facebook

I fyra timmar per dag, fem dagar i veckan, la Freia ner sitt hjärta och själ för att servera kunderna på McDonalds. Nu, vid 52 års ålder har hon bestämt sig för att det är dags att gå vidare. Avskedfesten som hölls för henne var inget annat än överväldigande. Älskad av kunder, medarbetare och chefer så förtjänade hon naturligtvis inget mindre!

Facebook

Familj, vänner, medarbetare, kunder och till och med lokala medier var på plats för att uppmärksamma hennes livsgärning.

Facebook

Naturligtvis var också ett diplom på plats för att fira henne. Timothy McCoy, en av ägarna till McDonalds i Needham hyllade Freia stort.

”Ditt leende, din entusiasm och dina dagliga kramar gjorde vår restaurang till mer än bara en restaurang”, sa han i sitt tal till henne.

Facebook

”Vi är så ledsna över att hon lämnar oss, men också så glada över den tid som vi fått arbeta tillsammans med henne. McDonalds i Needham kommer aldrig att bli sig likt utan Freia David”.

Facebook

Efter hennes pensionering ska nu Freia njuta av livet. Och framför allt det hon älskar mest av allt i livet; måla och lyssna på musik. Njut, Freia! Du förtjänar det!

Dela gärna om du också blev varm inombords av att läsa om Freia David.