Hon anklagas för att opererat sin jätterumpa – då avslöjar läkarna sanningen med ultraljud

Abby Pollock har snabbt blivit en stjärna på Instagram.

Hon lägger upp bilder och filmer från sin träning och tipsar andra om styrkeövningar.

Men hennes en del av hennes följare har anklagat henne för fusk. De tror inte att Abby på så kort tid kunnat förvandlat sin kropp – speciellt sin rumpa.

När Abby Pollock började träna och lägga upp bilder på Instagram, såg hon helt annorlunda ut. Även hennes rumpa hade en helt annan form – hon har själv kallat den ”platt som en pannkaka”.

Men så ser den inte ut idag, bara några år senare. Nu har hon lagt på sig rejält med muskler och även hennes rumpa har växt till sig, som ni kan se på bilen här nere:

abby.inne
© Bildkälla: Instagram

Men flera av hennes följare menar att förvandlingen från ”pannkaka till jätterumpa” är omöjlig på så kort tid och anklagar henne för att opererat rumpan.

Abby själv har slagit ifrån sig kritiken som löjlig.

– Träning och bra mat. Jag tar min träning på stort allvar. Inte en chans att jag har opererat mig, min rumpa är 100 procent naturlig, säger hon. 

Men Abby tröttnade till slut på alla påhopp och bestämde sig för att gå till botten med ”debatten” om hennes rump. Hon ställde upp i det amerikanska tv-programmet The Doctors. Där lät hon läkarna undersöka hennes rumpa med ultraljud – för att bevisa en gång för alla att hennes rumpa är helt naturlig.

Kolla här på videon när läkarna undersöker henne!

Givetvis var det precis som Abby hela tiden hävdade. Hennes rumpa har musklat till sig genom enbart hård träning. 

Abby berättar att hon länge haft problem med sin självbild och att hon led av en ätstörning. Hon hade svårt att gå upp i vikt, men hitta tyngdlyftningen. När hon började träna och gå upp i vikt, fick hon en mer avslappnad inställning till sin egen kropp och slutade fokusera på att försöka vara smal. 

– Jag brukade oroa mig för att bara gå upp om en lite i vikt, men nu mår jag mycket bättre och är bekväm med min kropp, trots att jag väger mer än tidigare. Men jag mår bättre och känner mig mer atletiskt än någonsin, säger Abby i programmet The Doctors.

Jag tycker Abby visar på stort mod som berättar att hon har lidit av en ätstörning – då är det extra tråkigt att hon anklagas för att ”fuska”, bara för att hon fått mer muskler. Dela gärna hennes historia med dina vänner!   

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna