Hon är bär en gift mans barn i magen – när frun inser sanningen tar hon ett drastiskt beslut

Dana Scott blev förälskad i en gift man. Men hon respekterade att han var upptagen och förskte hålla sig borta från honom. Då berättade han att han hade separerat från sin fru och var på väg in i en skilsmässa.

Dana började träffa mannen mer och mer och de inledde en relation. Samtidigt fortsatte mannen leva med sin fru utan Danas vetskap.

En dag blev Dana gravid. 

Så börjar en historia som skulle förstöra Danas liv. Idag lever hon under dödshot – för att hon inledde en relation med en gift man trots att hon inte visste om det.

Otrohet är otrevligt – det tycker nog de flesta. Just därför ville Dana undvika att inleda en relation med en man som hon visste var gift. Men när mannen berättade att det var slut med frun bestämde hon sig ändå för att börja träffa honom. 

Men mannen hade inte alls gjort slut med sin fru. 

Tiden gick och så småningom blev Dana gravid. När hon var gravid i fjärde månaden insåg hon att mannen aldrig skulle gå igenom skilsmässan som han hade lovat tidigare. Hon beslutade sig för att berätta allt för frun.

– Jag berättade allt och bad om ursäkt. Hon var väldigt, väldigt lugn. Jag var hysteriskt eftersom jag kände mig så skyldig. ”Jag är så ledsen” sa jag till henne flera gånger. Jag har även skrivit flera mejl och bett om ursäkt från djupet av mitt hjärta. Jag är ledsen och jag vet inte vad jag ska göra, berättar Dana.

Trots Danas ursäkter och trots att frun till en början hade verkat lugn så skulle allt snart bli mycket värre.

Inte långt efter att Dana hade berättat så hittade hon sig själv uthängd på nätet. På en sida som kallas ”She’s A Homewrecker”.

På hemsidan fanns en bild publicerad och flera detaljer om hennes liv. Det var frun som hade publicerat all information och det dröjde inte länge innan anonyma människor började höra av sig till Dana. De kallade henne för alla möjliga elaka saker och hon fick till och med utstå dödshot.

Hon är inte den enda som blivit uthängd på det här sättet. På hemsidan finns mängder med kvinnor som anklagas för att ha varit älskarinnor med gifta män. Det är svartsjuka fruar som lagt upp all information som till exempel kan innefatta privata bilder, adress och annan känslig information.

Dana vet att det hon gjort är fel, även om hon inte var medveten om att mannen fortfarande var tillsammans med sin fru.

Idag har han skilt sig från henne och gift sig med Dana. Frun har sagt att hon förlåtit mannen, men inte Dana. Uppgifterna på nätet finns kvar. Och fler kvinnor hängs ut som älskarinnor hela tiden.

Trots att kvinnorna som hängs ut på hemsidan ”She’s A Homewrecker” får dödshot och blir utsatta för grov mobbning på nätet så är inte sidan olaglig. Den kan alltså inte heller stängas ner. Eftersom det är användarna som skriver inläggen, och inte sidadministratören så får sidan fortsätta existera.

Dana kan inte göra något.

Här nedan kan du se ett reportage om händelsen.

Tycker du att det är rätt att hänga ut älskarinnor med namn och bild på det här sättet? Dela gärna den här artikeln med dina vänner och berätta vad du tycker!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna