Hon bodde på fosterhem när mamman satt i fängelse. 20 år senare avslöjar domstolen ett osannolikt beslut.

Melissa spenderade större delen av hennes barndom på olika former av fosterhem. Detta som en följd av att hennes mamma åkte in och ut ur fängelset för olika brott hon gjort sig skyldig till. På grund av det fick Melissa, äldst i en syskonskara av tre, aldrig chansen att växa upp tillsammans med hennes yngre bröder. Bröderna, JJ och Christian, växte även dem upp i olika fosterhem och växte inte upp tillsammans. I dag är Melissa 21 år gammal och jobbar för USA:s marinkår. Över 6 år har gått utan att hon träffat hennes bröder. Så, när mamman nyligen fick hennes fängelsestraff förlängt, bestämde sig Melissa för att det här var droppen. Hon bestämde sig för att söka vårdnaden för hennes syskon – ett uppdrag som till en början såg ut att vara en omöjlig önskedröm.  

Ung, orolig och med alla odds emot sig bestämde sig 21-åriga Melissa för att göra det hennes hjärta bultade för. Hennes två bröder skulle inte längre behöva leva separata liv i fosterhem – hon skulle ge dem hemmet de aldrig haft.

21 år gammal och knappt pengar över till hyran varje månad var hon livrädd för att domstolen skulle förneka henne vårdnaden. Hon var tämligen övertygad om att domarna skulle anse att hennes bröder skulle få ett bättre liv i ett fosterhem.

Trots detta faktum planerade Melissa att köra över 300 mil för att ställa sig i en domstol och kämpa för hennes bröders liv. Men det som hände då hade hon inte planerat för.

Foto: Youtube.
Foto: Youtube.

TV-programmet Prank It FWD hade nämligen hört hennes historia och bestämde sig för att hjälpa till. De erbjöd hennes både mat och bensin för hela resan – och att de kunde betala en månadshyra i förväg åt henne. Väl vid domstolen var Melissa väldigt nervös. För trots all hjälp och stöd var oddsen fortfarande inte på hennes sida.

Foto: Youtube.
Foto: Youtube.

Men 21-åringen kunde hantera nervositeten och bilfärden blev aldrig förgäves; Domstolen gav henne vårdnaden om sina bröder. Det är svårt att inte bli berörd när Melissa, efter 6 års tid, återförenas med sina bröder som äntligen ska få ett hem.

Foto: Youtube.
Foto: Youtube.

När Melissa återvände hem, lyckorusig och omtumlad, var det dags för nästa överraskning. TV-programmet som hjälpt henne med resan till domstolen gav henne nämligen en splitterny Toyota till den återförenade familjen.

Kolla in denna underbara historia här nedanför.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna