Hon får det perfekta bröllopet, men en olycka vänder på allt. 42 år senare? Jag blir alldeles tårögd.

Bob och Gloria var upp över öronen förälskade. Den typen av känslor som nästan gör en yr av alla fjärilar i magen och ingenting verkar omöjligt i framtiden. Man är ostoppbar. De kände sig ostoppbara när de gifte sig efter att Bob återvänt från Vietnamkriget. Paret fick två vackra döttrar. Gloria utbildade sig till sjuksköterska och Bob officer.

Livet rullade på, men de började att växa ifrån varandra. Det var framför allt tiden som inte räckte till. De var upptagna med arbete och barnen – de glömde helt enkelt bort varandra. De flesta hade skiljt sig, men för Bob och Gloria blev det aldrig ett alternativ.

Bob var med om en fruktansvärd bilolycka som åsamkade allvarliga skador på både hans kropp och hjärna. När Gloria besökte honom på sjukhuset – samma sjukhus som hon arbetade på – sa han till henne att hon var hans favoritsköterska. Men hade ingen aning om vem hon var. När döttrarna besökte pappa Bob kände han inte igen dem heller. Vad Gloria gjorde? Hon påmindes om den kärlek hon kände för Bob och de kommande åtta åren gjorde hon allt för att Bob skulle återhämta sig. Hennes outtröttliga kamp gav också resultat.

Nu firar paret 42 år som gifta – och de är lyckligare än någonsin.

Hör om deras otroliga resa här nedanför:

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna