Brännskadade Nancy lärde sig att älska sig själv igen.

Tänk att utsättas för ett brott eller en olycka och få hela sitt ansikte sönderbränt och förstört. Det är en händelse som skulle få i alla fall mig att vara nära att ge upp helt och hållet.

Men jag är inte lika stark som Nancy, som kämpade sig tillbaka efter en fruktansvärd händelse och visar upp en vilja av stål.

Intervjun här nedan fick mig verkligen att inse hur hon har kämpat sig tillbaka till livet. Jag hoppas att ni får samma känsla som jag, och vill dela den här videon vidare för att fler ska få ta del av Nancys enorma vilja.

 

Åren gick, och Nancy upptäckte att förhållandet inte var så bra. Men varje gång Nancy försökte göra slut tvingade han tillbaka henne. Till slut gjorde de i alla fall slut för gott.

Men 2001 frågade ex-pojkvännen om de inte kunde träffas och äta middag tillsammans. Han insisterade, och Nancy gick med på det. De åt middagen och sedan släppte han av henne hemma. Nancy trodde det var sista gången de sågs, och att deras förhållande var helt slut.

Men på natten när hon somnat vaknade Nancy plötsligt upp av att sängen stod i brand. Hennes moster upptäckte elden och att Nancy luktade bensin. Sedan kom Nancys mamma instormade i rummet och skrek att hon sett ex-pojkvännen springa därifrån. Nancy stod fullkomligen i lågor. 

Nästa morgon vaknade Nancy upp på sjukhuset, helt inlindad i bandage. På grund av branded hade hon brännskador över hela näsan, munnen och nacken. Brännskadorna gick ändå ned på bröstet. ”Det var som att hon dog”, har hennes vänner berättat.

Året därpå innebar en annan sorts mardröm. Nancy gick igenom oräkneligt antal operationer och tvingades bära en kompressionsmask ett helt år, 23 timmar om dygnet.

I videon här nedan kan man se hur tragedin förändrade Nancys ansikte och kropp, men inte hennes vilja.

Gilla gärna om du vill hylla Nancy för hennes mod och styrka!