Hon förstod inte varför bussen stod stilla. Men chaufförens svar träffade henne rakt i hjärtat.

19 -åriga Shna Kamal från Göteborg var på väg hem med bussen i lördagskväll. Vid nästsista hållplatsen var hon själv på bussen – men chauffören körde inte vidare. Hon undrade vad som egentligen stod på när han ställde sig och titta över sin axel. Svaret hon fick av busschauffören hyllas nu av tusentals svenskar.

19-åriga Shna berättar själv om händelsen på Facebook och hennes inlägg har sedan i lördagskväll gillats av nästan 4000 personer.

”Tror att jag nyss träffat den finaste busschauffören i hela världen! Satt ensam kvar på bussen när en kvinna och ett killgäng steg av bussen. Busschauffören stannar vid hållplatsen ett bra tag vilket får mig att fråga honom varför vi inte kör vidare. Han svarar att han vill hålla koll på den unga kvinnan som nyss steg av. Sagt som gjort.. Han höll koll på henne hela vägen tills hon kom fram till sin port och killgänget gick åt ett annat håll.

Han såg även till att släppa av mig så nära porten som möjligt, för att återigen se till att inget händer mig! Finare människa finns inte. Tack fina chaufför på 753:an för att du bryr dig så.”

Måste bara dela med mig här med

Publicerat av Tina Shna Kamal den 12 mars 2016

Den här busschauffören förtjänar verkligen alla likes som vi kan hitta!
Publicerad av Newsner familj, gilla gärna