Hon frågar maken hur det går att passa sonen. Svaret hon får? Klockrent.

I september blev Lyns och Matt Coyne från England föräldrar till lille Charlie. Och glädjen över en liten son fick Matts fantasi att flöda. Han hade sedan tidigare en humoristisk sida och den kom till all sin rätt med en liten pojke i familjen. På Facebook har han sedan dess roat sig med att berätta om alla upptåg tillsammans. Det senaste i raden fick mammans hjärta att slå extra hårt – och hela nätet att vika sig av skratt.

Efter att mamma Lyns haft sin period av föräldraledighet med sonen var det Matts tur att vara hemma. Och situationen oroade henne. Hur skulle den lustigkurren klara av allt ansvar själv? Den första dagen som Lyns var på arbetet ville hon med några enkla sms kolla hur det stod till med hennes älsklingar där hemma. Svaren hon fick? Kolla in här nedanför.

”OK. Vi gick precis in på Wetherspoons (en bar) för några kalla före lunch.”

Bildkälla

pappan1

”Haha jättekul. Var är ni på riktigt?”, svarade Lyns. ”Det var rätt dött på Wetherspoons så vi gick till Wildkatz. Dansarna på dagtid är lite sådär men det är två för en på alla flaskor”, fick hon glatt tillbaka som svar från pappa Matt.

Bildkälla

pappan2

”Skicka en ordentlig bild!” skrev Lyns tillbaka. En aning upprörd vid det här laget. Pappans svar? ”Jag ska, men Charlie är lite upptagen just nu.”

Bildkälla

pappan3

”En ordentlig bild dumskalle!!”

Bildkälla

pappan4

Men det fick inte mamma Lyns. Så hon fick nog av oroskänslorna och hotade med att komma hem och ge honom stryk. Då kom det ett seriöst svar. Och ja, pappa Matt och sonen Charlie verkade ha haft en väldigt bra dag tillsammans. Och framför allt lugn.

Bildkälla

pappan5

Ett gott skratt förlänger livet! Och ett gott skratt fick jag av den här lustigkurren till pappa. Dela gärna om du också fick det!