Hon har aldrig klippt sig – kolla nu när 11-åringen gör det oväntade inför hela klassen

När den lilla flickan Harlei Clarke kom till världen dröjde det länge innan hennes hår började växa. Först vid två års ålder visade sig de ljusa lockarna för första gången – och eftersom Harlei hade varit flintskallig så länge så ville varken hon eller mamman klippa av det fina håret som började ta form.

Åren gick, håret växte – och när Harlei var 11 år gammal hade hon fortfarande aldrig klippt sig.

Men en dag fick Harlei höra talas om organisationen Little Princess Trust – och flickan bestämde sig genast för att det var dags att ta fram saxen.

Genom att skänka sitt hår till organisationen Little Princess Trust skulle 11-årige Harlei kunna hjälpa barn som kämpar mot cancer att få peruker.

Bildkälla: Youtube

Harlei tvekade aldrig en sekund – hon ville utan tvekan göra en fin gest för andra unga barn som behövde håret mer.

Bildkälla: Youtube

Till sin hjälp fick hon stylisten Daniel Granger – och inför alla klasskamrater på skolan i engelska Northampton var det så dags att klippa av nästan 60 centimeter hår.

Bildkälla: Youtube

”Först trodde jag att det skulle vara lite läskigt, men med en snäll man som klippte mitt hår var det inte så farligt trots allt”, säger Harlei.

Bildkälla: Youtube

Harlei fick snart en urtjusig ny frisyr – och hennes avklippta hår skänktes till en liten flicka som kunde få sin efterlängtade peruk.

Bildkälla: Youtube

Kolla in det här videoklippet för att se när den modiga flickan Harlei klipper sitt långa hår inför klasskamraterna:

Det är så fint att se hur den 11-åriga flickan gör sig av med det käraste hon har för att hjälpa andra barn. Dela gärna vidare så att fler kan inspireras att, liksom Harlei, göra fina saker för sina medmänniskor!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna