Hon har inte klippt sitt slitna långa hår på 20 år – titta nu på otroliga förvandlingen

På ett år hinner ditt hår växa ganska mycket, tänk dig då hur mycket det kan växa på 20 år om du aldrig klipper det. Jag vet att mitt hår blir extremt slitet bara över en sommar, och är i desperat behov av en frisör. 

När jag fick höra om den här kvinnan blev jag fashinerad över att hon kunde gå hela 20 år utan att ens toppa sitt hår. Aldrig hade hon tid eller motivation att göra något åt det, men det ville däremot stylisten Christopher Hopkins. Det här är en av de mest otroliga förvandlingar jag sett. 

När en kvinna från Minnesota kom till stylisten Christopher Hopkins, känd från ”The Makeover Guy”, hade hon inte klippt sig eller stylat sitt hår på 20 år. Trots sin långa erfarenhet hade Christopher aldrig sett någon med så långt hår, och satte genast igång att arbeta. 

Är du en av de som haft samma frisyr länge vet du säkert att man kan bli lite nervös när man lägger sitt hår i någon annans händer. Men den här kvinnan lät sig inte skrämmas, hon var redo för en rejäl förvandling och fick det. Se bara vilken otrolig omvandling som stylisten lyckas göra med henne. 
”Hon ser tio år yngre ut opch verkar stormtrivas i det”, var bara en av alla positiva kommentarer. 

Se den makalösa förvandlingen här:

Dela gärna om du precis som jag – älskar förvandlingar.