Hon köper väska för 25 kr på loppis – tittar närmare och inser att något är gömt i fodret

Sarah Thomas från Oregon, USA, fyndade nyligen en väska för bara 3 dollar på loppis. Men när hon kom hem upptäckte hon något konstigt med väskan.

Den var ovanligt tung, precis som om det låg något i den.

En stund senare gjorde hon en märklig upptäckt.

Sarah Thomas blev glad när hon hittade en snygg märkesväska på loppis för bara 3 dollar, vilket motsvarar cirka 25 kronor. Hon arbetar själv med att sälja begagnade saker, och tyckte att de här väskan skulle passa bra i hennes butik.

När hon kom hem ville hon fräscha upp den lite, och då upptäckte något märkligt med väskan. Den kändes lite tung.

Sarah började undersöka insidan av den för att se om det låg något i innerfacken. Det var då hon såg hålet. Det var ett litet hål i fodret på väskan, och hon stack in fingrarna för att känna om det fanns något där i.

Hon drog ut en liten digitalkamera.

Sarah blev genast nyfiken och slog på kameran, och hittade mängder med bilder på den. Det var bilder på en liten pojke och hans mamma. Sarah förstod att dessa bilder betydde mycket för familjen, och att den måste ha hamnat på loppisen av misstag.

Hon bestämde sig för att försöka hitta kamerans ägare.

Sarah tog Facebook till hjälp och publicerade några av bilderna för att identifiera personerna. Det tog bara en timme – sedan hade hon svaret.

Kameran tillhörde en kvinna vid namn Katie Conner. De både kvinnorna bestämde träff och Sarah lämnade tillbaka kameran till sin riktiga ägare.

”Det var länge sedan jag såg den där kameran”, berättar Katie enligt liftable.com. ”Jag trodde den var borta för alltid”.

Bilderna på henne och hennes son var från 2011, och Katie blev väldigt glad över att se dem igen. Hon blev förvånad att en främling ville anstränga sig så mycket bara för några bilder. Men för Sarah fanns det ingen tvekan om att hjälpa till.

”Jag köpte ingen kamera, jag köpte en väska, så det hade blivit fel” berättar hon.

Vad härligt att kameran och bilderna kom tillbaka till sin riktiga ägare! Tänk vad bra det är med Facebook ibland, att det kan föra oss samman på det här sättet.

Publicerad av Newsner familj