Hon la ut en annons på nätet och hittade pappan till sitt barn.

Efter en utekväll upptäckte Bianca Fazey, 25, från Australien att hon var gravid. Men hon hade inte killens nummer. Så hon la upp en annons på nätet för att hitta barnets pappa – och det gav resultat.

Det var i april förra året som Binaca upptäckte att hon var gravid. Hon trodde först inte det var sant då hon inte trodde att hon kunde få barn. 2010 fick hon diagnosen Polycystiskt ovariesyndrom, en sjukdom som rubbar hormonerna och gör det svårt att bli gravid. Så Bianca såg graviditeten som något fantastiskt och bestämde sig för att behålla barnet. I januari föddes hennes son Logan.

Bianca visste inte hur hon skulle få tag på barnets pappa eftersom hon inte hade sparat hans nummer. Det var då hon kom på idén att lägga ut en annons på den australienska sajten Gumtree.

Skärmavbild 2015-07-10 kl. 13.30.28

I annonsen, som hon la ut en månad innan att Logan föddes, skrev hon bland annat:
”Jag mötte en man vars nummer jag aldrig sparade då jag aldrig trodde jag skulle se honom igen. Men nu visar det sig att jag har något som tillhör honom”, skriver Kidspot.

Den som söker, den finner, brukar man ju säga. Det fick Bianca prov på efter att Logans pappa, Jeremy, hörde av sig till henne efter att ha sett annonsen.

”Jag har verkligen haft tur. Inte bara för att jag hittade Logans pappa men under de senaste månaderna har jag upptäckt att han är en riktig gentleman som är gullig och snäll, och som redan älskar sin lille pojke”, säger Bianca, enligt News.com.au.

”Jag kommer aldrig att be om ursäkt för det som hände och jag kommer alltid att vara tacksam över att Logans pappa vill vara en del i hans liv”, skriver hon på Facebook.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna