Hon lämnar altaret mitt under vigseln – men titta nu noga på brudens händer

Brittany Winegarner är en kvinna som bor i en liten stad i Georgia, USA.

På många sätt är hon som vilken annan person som helst, men hon har också ett brinnande intresse för teckenspråk eftersom hennes make, Evan, är döv.  

Så när det var dags att planera parets bröllop, ville Brittany överraska sin man genom en oväntad twist på ett annars traditionellt bröllop. 

Strax efter att Brittany och Evan förlovat sig, tog Brittany kontakt med teckenspråksexperten Nathan Roberts, eftersom hon ville lära sig några nya tecken. 

Brittany hade nämligen beslutade sig för att ”sjunga” en speciell sång på bröllopet, som hon visst betydde mycket för både henne och maken. 

Hon planerade allting in i minsta detalj men låtsades att det skulle vara bli ett vanligt musikarrangemang i kyrkan. Evan, som inte anade vad hustrun hade i görningen, blev minst sagt överraskad på den stora dagen. 

Han visste visserligen att det skulle bli sång och dans på bröllopet, men inte att Brittany tänkt ut något alldeles särskilt. 

Hela veckan fram till bröllopsdagen tillbringade Brittany flera timmar med att lära sig sången.

Och titta på Evan ansikte när hans hustru lämnar honom vid altaret och bjuder honom på en oförglömlig överraskning… 

Snacka om fin gest från Brittany! Evan har tårar i ögonen, och det är han inte ensam om…

Dela gärna vidare detta hjärtskärande ögonblick med alla du känner på Facebook, så att fler får chansen att uppleva denna vackra sång!