Hon säljer sin nya lyxbil till vrakpris. När hon förklarar varför kan jag inte hålla mig för skratt.

Den här historien har jag läst några gånger och den får mig alltid på lika gott humör. Jag vet inte var den kommer ifrån eller om den ens är sann, men ett gott skratt förlänger livet, inte sant? Den påminner oss också om att en kvinnas list övergår mannens förstånd.

En dag kom en 15-årig pojke hem med en Porsche och hans föräldrar började omedelbart ropa och skrika: ”Var har du fått tag i den där bilen?!”

Han svarade lugnt: ”Jag köpte den idag.”

”Med vilka pengar då? Vi vet minsann vad en Porsche kostar” sa pojkens föräldrar.

”Tja… den kostade mig 400 kronor”, svarade pojken.

Föräldrarna som inte kunde tro på vad de hörde började nu skrika ännu högre: ”Men vem i hela världen kan sälja en sådan bil för 400 kronor?”

”Det var kvinnan lite längre upp på gatan. Jag vet inte vad hon heter, men de har precis flyttat in. Hon såg mig cykla förbi på min cykel och frågade mig om jag ville köpa en Porsche för 400 kronor.”

”Herregud, hon måste vara en sån som utnyttjar barn. Vem vet vad hon kommer att hitta på härnäst? John, gå genast upp till hennes hus och ta reda på vad som pågår!”

Så pojkens pappa gick upp för gatan till huset där kvinnan bodde och hittade henne ute i trädgården, planterandes blommor i lugn och ro. Han presenterade sig som pappa till pojken hon precis hade sålt en Porsche till för 400 kronor och krävde att hon skulle svara på varför hon hade gjort det

”Tjaa… Den här morgonen fick jag ett samtal från min make. Jag trodde att han var på affärsresa men fick höra från en vän att han hade stuckit till Hawaii med sin sekreterare och inte hade en tanke på att återvända hem. Han ringde och berättade att han hade ont om pengar och bad mig sälja hans nya Porsche och skicka över pengarna. Så jag gjorde som han önskade.”

Källa: hrtwarming

Klicka gärna på gilla här under om du också tycker kvinnans hämnd är helt klockren 🙂