Hon skäller ut maken utan orsak. Men när hon ser vad han klottrat på spegeln bryter hon ihop totalt.

En av de värsta sjukdomar jag vet är depression, på utsidan märks kanske ingenting, men på insidan genomgår den som är sjuk riktigt jobbiga och tuffa utmaningar. Att då vara ensam i sin kamp med sjukdomen kan vara riktigt svårt och krävande. Detta vet den här tjejen alltför väl då hon gått igenom en riktigt tuff tid såväl privat som i sitt yrkesliv. Men när hon återvänder hem från en resa, trött och nedstämd får hon plötsligt syn på något helt otroligt.

Användaren ”mollywho” på bilddelningssidan Imgur hade nyligen gift sig, men trots detta hade den senaste tiden varit ganska tuff. Hon har en historia med depressioner och den senaste tiden hade jobbet tagit på hennes krafter och hon hade fått allt mindre tid för sina vänner.

All stress gjorde att hon ofta blev irriterade och skällde på sin nya make. Men trots detta blev han inte upprörd utan försökte hela tiden att muntra upp henne. Och ett oerhört stort bevis på hans kärlek fick hon en dag när hon återvände hem från en resa till San Francisco. Hon kollapsade i sängen av trötthet och började gråta. Men när hon tittade till på spegeln till vänster om sig fick hon se något.

Där hade pojkvännen med tusch skrivit ner följande meningar:

Anledningar till att jag älskar min fru:

1) Hon är min bästa vän

2) Hon tappar aldrig hoppet om sig själv eller mig

3) Hon ger mig tid att arbeta på mina galna projekt

4) Hon får mig att skratta, varje dag

5) Hon är underbar

6) Hon accepterar mig för den galna person jag är

7) Hon är den snällaste personen jag vet

8) Hon har en fantastisk sångröst

9) Hon har gått på strippklubb med mig

10) Hon har gått igenom flera tuffa saker, men är ändå den mest optimistiska personen när det handlar om mänskligheten som jag vet

11) Hon har alltid stöttat mig i mina karriärval och har följt mig varje gång

12) Utan att inse det får hon mig att vilja göra mer saker för henne än jag någonsin velat göra för någon annan

13) Hon har på ett otroligt sätt avancerat längs sin karriärväg

14) Små djur får henne att gråta

15) Hon frustar när hon skrattar

Bildkälla: Imgur

”Jag tror att han ville få mig att komma ihåg hur mycket han älskar mig. För han vet hur fort jag glömmer. Han vet att jag kämpar med att se det fina i världen och speciellt det som är bra med mig själv. Men här är det. Ett bevis och en gest på hans kärlek. Jäklar vad jag behövde det idag…”

Molly tillägger också att hon självklart inte tror att depression kan botas av fina ord, men hon

”Jag säger inte att psykisk sjukdom botas av fina ord på en spegel. Det krävs faktiskt professionell hjälp, kärlek, empati och ibland även medicin för att klara sig. Många människor kämpar med psykisk sjukdom – troligen fler än vi kan se. Och i stället för att bli arg eller förbannad när de tappar humöret, visa dem vänlighet och påminn dem om att allt kan och KOMMER att bli bättre. Alla behöver lite hjälp ibland. Om du inte kan vara den personen – se efter om du har resurser för terapi.”

Jag tycker att Mollys make verkar vara en alldeles underbar människa och jag förstår verkligen att hon blev lycklig när hon fick läsa hans fina kärleksbudskap. Du får gärna klicka på gilla här under om du håller med.