Hon sköts i ansiktet av makens älskarinna – 25 år senare genomgår hon total förvandling

Den 19 maj 1992 blev Mary Jo Buttafuoco skjuten i ansiktet av den då 17-åriga Amy Fisher, som hade en hemlig affär med Mary Jo:s make, Joey Buttafuoco. 

Händelsen skapade rubriker världen över – kanske för att mordförsöket var som taget ur en Hollywood-film. 

Amy Fisher träffade affärsmannen Joey Buttafuoco första gången när hennes föräldrar lämnade in sin bil för reparation på hans verkstad i Long Island, USA.

Paret inledde därefter en romans, men efter ett år ville Joey avsluta relationen. 

I samband med detta ringer det på Mary Jo Buttafuocos dörr och när hon öppnar står Amy Fisher utanför. Hon skjuter henne i huvudet och flyr.

Mirakulöst överlevde Mary Jo levde den fasansfulla händelsen. 

Hon blev dockl döv på ena örat och hennes ansikte blev delvis förlamad och förstört. 

Lyckligtvis hjälpte hennes beskrivning av Amy Fisher polisen att identifiera och gripa henne. Trots den traumatiska händelsen och otroheten förblev Mary Jo lojal mot Joey i flera år, men i slutändan ansökte paret om skilsmässa 2003.

Med en kula som fortfarande satt kvar i hennes hjärna och med den högra sidan av ansiktet förlamad hade Mary Jo tyvärr förlorat sin förmåga att le. 

Hennes självkänsla rasade ihop och under många år var hon livrädd för att se sig själv i spegeln. 

Inte bara det att ansiktet gjorde henne påmind om mordförsöket, det gjorde också att hon kände sig oattraktiv.

Men nu har 62-åriga Mary Jo genomgått en fantastisk förvandling, både på insidan och utsidan.

Den skickliga kirurgen Babak Azizzadeh har gjort några revolutionerande ingrepp på denna modiga och starka kvinna, för att återställa hennes nerver i ansiktet och ge henne sitt leende tillbaka.

Titta på videon nedan för att se vad Mary Jo Buttafuoco ser ut idag och DELA gärna hennes skakande berättelse med dina vänner på Facebook!