Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Hon skrev ett brev till sonen för att han var bortskämd. Nu sprids hennes oväntade krav över hela nätet.

Mamman tröttnade på att hennes 13-åriga son var bortskämd och tog alla hushållssysslor för givet. Att han tog allt hon gjort, och gör, för honom för givet. Hon skrev ett brev till honom för att påpeka situationen. Hon postade brevet på Facebook och i skrivande stund har över 160 000 personer delat hennes ord.

Så här skrev mamman till hennes 13-åriga son.

”Kära Aaron,

Eftersom du verkar ha glömt bort att du bara är 13 år och jag är föräldern, och att du vägrar bli kontrollerad, antar jag att du behöver en lektion i självständighet.

Dessutom tjänar du ju pengar nu, som du klart och tydligt påpekade, så då blir det lättare för dig att betala tillbaka för alla saker som jag har köpt till dig under årens lopp.

Om du vill använda din lampa eller ha tillgång till internet, så måste du betala din del av kostnaden:
Hyra: 3500 kronor.
El: 950 kronor.
Internet: 170 kronor.
Mat: 1200 kronor.

Du måste också tömma soporna måndag, onsdag och fredag. Och du måste moppa och dammsuga golvet dessa dagar. Du måste städa toaletten en gång i veckan, laga mat, och ta bort efter dig. Om du misslyckas måste du betala mig 250 kronor för varje gång jag måste göra det.

Om du bestämmer dig för att bli mitt barn igen, i stället för rumskamrat, kan vi omförhandla villkoren.”

Här är originalbrevet som hon delade på Facebook.

11831712_10153583641894770_3666083283421166090_n

Många har ifrågasatt mammans beslut att publicera brevet på Facebook, och att sonen tjänar pengar. Det förklarar hon så här i inlägget:
”Han är en Youtuber. Och det var en olyckshändelse (att publicera brevet). Jag ville visa det för familjen och mina vänner, men i går förstod jag inte varför jag fått 100 nya vänförfrågningar. Jag trodde att min profil blivit kapad eller något. Ja, jag skulle kunna ta ner det nu, men vid det här laget är det redab så många som har läst och sett det.”

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna

 

Läs mer om...