Hon syr om mammans bröllopsklänning – makalösa förvandlingen lämnar henne i tårar

För den som har varit på bröllop, eller gift sig för den delen, vet att det är en dag en aldrig glömmer. 

Precis så var det för Shannon, som gifte sig för ett tjugotal år sedan – och när dottern Caroline skulle gifta sig ville hon ha samma klänning.

Dottern tog klänningen och gjorde några små ändringar. Och mammans reaktion när hon får se resultatet är ovärderlig.  

När Caroline förlovade sig började hennes mamma Shannon leta efter sin egen bröllopsklänning hon själv haft ett tjugotal år tidigare.

Hon tänkte att det vore underbart om Caroline själv bar den fina klänningen på sin eget bröllop. 

Bildkälla: Youtube/RachelRay

Men när hon drog ut lådan under sängen för att ta fram klänningen låg den inte där, utan för många år sedan hade den förväxlats med någon annan när den var på kemtvätt. Shannon trodde hon aldrig skulle få se den igen, inte ens på Caroline, men hon efterlyste den på sociala medier.

Som ett mindre mirakel hittade hon en kvinna, som också tappat bort sin klänning på samma sätt. Det visade sig att deras två klänningar förväxlats och äntligen var de i rätt händer igen.

Bildkälla: Youtube/RachelRay

När TV-programledaren Rachel Ray fick höra om den otroliga historien beslutade hon sig för att bjuda in Caroline och Shannon till programmet. Men inte bara för att berätta om den otroliga historien med de förväxlade klänningarna. Hon ville också hjälpa Caroline att sy om den vackra bröllopsklänningen hennes mamma haft på sitt bröllop. 

De små vackra detaljerna på klänningen skulle alla få vara kvar, just för att det skulle se ut som samma klänning, men vissa saker som Caroline tyckte var omoderna ändrades om. 

Bildkälla: Youtube/RachelRay

När det väl var dags för Caroline att visa upp sig i den vackra bröllopsklänningen stod mamma Shannon nervöst och väntade. Och när dottern kom ut från kulissen kunde hon knappt hålla tårarna borta. 

I videon nedan kan du själv se den otroliga förvandlingen av klänningen och Shannons underbara reaktion. Så vackert.

Vilken otroligt vacker klänning Caroline fick av sin mamma. Dela gärna artikeln vidare om du håller med!