Hon träffar bror hon inte visste fanns – då avslöjar han bomben som mamman erkände på dödsbädden

I juni 2017 fick den adopterade kvinnan Christina sitt livs chock.

Som en blixt från klar himmel avslöjades det att hon hade en biologisk bror, som hon aldrig vetat om.

Christina Housel, som växt upp Washington, var nyfiken på biologiska familj strax efter att hon blev mamma själv, och bestämde sig för att undersöka sitt förflutna.

Christina hittade till slut en viss Lyle James Berryman, som bodde i Arizona. De två träffades för första gången i somras.

Även om Lyle var lite skeptisk i början, blev han snart insåg han att de var syskon. De två hade liknande drag, särskilt vad det gällde deras näsor

Så fort han såg ett foto på Christina blev han övertygad om att det faktiskt var hans biologiska syster.

Han insåg också snart att han var tvungen att berätta något som Christina inte hade en aning om.

Youtube

Det var redan under deras första möte som Lyle avslöjade något som Christinas efterforskningar inte visade.

Syskonen hade nämligen tvillingsystrar, som fötts någonstans i Florida.

Lyle växte upp med deras biologiska mamman när han var en ung pojke. Innan hon gick bort berättade hon för honom om tvillingarna, men Lyle hade aldrig lyckats hitta dem

Christina och Lyle var dock fast beslutna om att hitta sina systrar denna gång. Med den lilla informationen de hade, poserade båda två i ett foto och delade detta på sociala medier.

Christina Housel

Christina skrev ”precis träffats efter 30 år” och Lyle ”letar fortfarande efter tvillingflickor födda i Florida runt maj eller april 1992-94”.

Genom Facebook snubblade Lauren Rutherford och Ashley Bo över detta.

Titta hur lika de är

De adopterades när de föddes och passade in beskrivningen. Rutherford och Bo blev snart övertygade om Christina och Lyle var deras syskon.

För några veckor sedan, i början av september, träffades alla fyra syskon för första. Luften låg tät av nervositet och spänning, men syskonen firade sin återförening genom att dela barndomsbilder och äta middag tillsammans.

Det gick inte heller att undgå deras likheter – alla fyra syskon har samma näsa, något de måste ha fått från sin mamma.

Facebook/ChristinaHousel

När de delade bilder med varandra var det också första gången som tvillingarna Ashley och Lauren såg sin biologiska mamma. Det blev en känslomässig och vacker stund för alla inblandade.

Dessa syskon har ungefär många år att ta igen, men de verkar i alla fall ha fått en bra start!

Nu, som en komplett syskonskara, kan Christina, Ashley, Lyle och Lauren dela sina erfarenheter och livsöden för resten av livet – en familj som håller samman är oövervinnerlig. 

Denna fina historia gjorde i alla fall mig varm i bröstet, för familjen är faktiskt det viktigaste som finns. Dela gärna vidare detta om du vill sprida lite ljus och glädje i vardagen!