Hon tror barnets kön är den stora överraskning – då ser hon bilden på bebismagen

Vissa vill verkligen ta reda på sitt barns kön innan förlossning, andra inte. 

Oavsett vad man väljer att göra så tycker jag inte det finns några rätt eller fel. 

I USA är det dock ganska vanligt med en liten fest eller ceremoni när barnets kön ska avslöjas, vilket jag personligen tycker är en ganska fin grej. 

Men när den stora dagen i videon nedan skulle genomföras dök det upp minst sagt oväntade nyheter… 

Pappan ville helst av allt ha en dotter, medan den gravida mamman tyckte att en son vore den perfekta presenten. 

Eftersom dagen var så smockfull med aktiviteter och händelser, hade kamerakvinnan fullt sjå med att fånga varje ögonblick på festen.

Det hela startade med en skattjakt som i slutändan ledde föräldrarna till det ställe där barnets kön skulle avslöjas.

Under ”jaktens” gång besökte mamman olika platser där hon tillbringat sin barndom, slutligen fick hon en ögonbindel när det stora ögonblicket var inne.

Planen var att måla mammans babymage med antingen rosa eller blå, beroende på barnets kön. Sedan skulle mamman lyfta på tröjan och avslöja könet för sig själv och sina nära och kära i publiken. 

När hon till sist tittade ned på sin bula såg hon att hon var gravid med en pojke, precis som hon hade hoppats på. Men det fanns också en diamantring målad på magen…

Japp, du läste rätt. Det väntades nämligen bröllop och det skulle ske mycket snabbare än vad hon någonsin hade förväntat sig. 

Det visade sig att hon redan köpt sin egen brudklänning utan att ens veta om det. Hennes vänner hade sagt till henne att de skulle vara modeller för en bröllopsfotografering – men det vara bara ett trick. 

Titta gärna på denna underbara video nedan och se hur äkta lycka ser ut!

Visst blir man rörd när man ser detta? Jag tycker i alla fall det var väldigt fint gjort och jag tror fler skulle bli glada om de fick se denna video. 

Så tveka inte att dela den vidare på Facebook, förhoppningsvis kan den lämna ett leende på läpparna hos alla du känner 🙂