Hon tror hon är gravid med trillingar. Men läkarnas överraskning chockar hela familjen fullständigt.

När Shanna Stickman var 14 år gammal fick hon den dystra nyheten. Läkare sa till henne att hon aldrig skulle kunna bli mamma. Åren gick och Shanna träffade Scott. Det blev kära och gifte sig. De ville så gärna ha barn, så strax efter bröllopet bestämde de sig för att Shanna skulle genomgå en typ av hormonterapi. Efter några veckor bestämde paret sig för att deras nästa försök skulle komma att bli det sista, uppger WTAE-TV.

Foto

Skärmavbild 2015-10-16 kl. 09.38.11

Sagt och gjort. En månad efter bröllopet fick de glädjebeskedet. Shanna var gravid. Praet hade svårt att tro att det var sant och blev minst sagt chockade. Men detta vara bara början på det stora äventyret som väntade dem.

På en rutinkontroll visade ett ultraljud att det inte bara fanns en bebis i Shannas mage. Det fanns tre bebisar. De skulle få trillingar.

Shanna och Scott blev överlyckliga och började försiktigt att ställa in sig på att köpa mer kläder, mer sängar, mer nappflaskor, mer blöjor.

Men snart skulle nästa bomb slå ner. Det skulle visa sig att paret skulle få köpa ännu mer kläder och nappflaksor. Shanna väntade nämligen inte ”bara” trillingar. Hon skulle få femlingar!

Shanna och Scott välkomnade tre döttrar och två söner. De föddes den 5 april. Femlingarna döptes till: Haley, Jane, Alex Myron, Ryan Jacob, Amy Elizabeth och Sarah May.
– Jag skulle inte kunna vara lyckligare, säger Shanna WTAE-TV.

Foto

Skärmavbild 2015-10-16 kl. 09.37.47

Vilken fantastik historia och vad underbart att ha en så stor familj!

Foto

Skärmavbild 2015-10-16 kl. 10.35.58

Här kan du kolla på en videon om femlingarna:

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna