Hon tror pojkvännen ska fria i skogen, men allt brister när han vänder sig till dottern

Grant Tribbett var redo att fria till kvinnan han älskade. Han visste också att han inte bara behövde hennes godkännande för att få gifta sig – det fanns en annan viktig person han var tvungen att fråga.

Nu sprids hans fina frieri över hela världen, av en alldeles underbar anledning.

Cassandra och Grant träffades på Facebook via gemensamma vänner. De hade dejtat i sju månader när Grant bestämde sig för att fråga Cassandra om hon ville gifta sig med honom.

Han tog med henne och hennes dotter Adrianna på en skogspromenad, och Cassandra märke att hennes pojkvän betedde sig lite konstigt och nervöst.

När de kom fram till en vacker träbro knäböjde Grant framför Cassandra och dottern. Han frågade först om Cassandra ville gifta sig med honom och höll fram en ring.

© Youtube/Inside Edition

Sedan vände han sig till 5-åriga Adrianna och tog fram en ask med ett halsband i – och så frågade han om kunde få bli hennes pappa.

Båda två svarade ja.

© Youtube/Inside Edition

– Alla mammors högsta önskan är att deras barn ska få växa upp lyckliga. Min dotter ville ha en pappa, berättar hon för Inside Edition.

Adrianna blev överlycklig och skrek rakt ut när hon förstod vad som skulle hända.

– Hon skrek ”Jag fick äntligen en pappa, mamma! Jag fick äntligen en pappa, berättar Cassandra.

© Youtube/Inside Edition

Frieriet fångades på bild av fotografen Mandi Gilliland, som hade gömt sig i buskarna redo att hoppa fram när Gant gav henne ett tecken.

Vilka underbara bilder, och vilket underbart frieri! Dela gärna denna fina historia med dina vänner.

Publicerad av Newsner familj