Hon vaknar upp och vet inte var hon är, men brevet i handen ska förklara allt.

Bland det värsta jag kan föreställa mig är att vakna upp någonstans och inte ha en aning om hur jag har hamnat där. Just detta hände nyligen 27-åriga Ellie Farnfield. Ena sekunden satt hon på ett tåg och i nästa ögonblick vaknade hon upp på en bänk på tågstationen. Förklaringen till vad som hade hänt hittade hon i ett handskrivet brev som låg i hennes hand.

Anledningen till kollapsen var att Ellie av oklar anledning bara hade fallit ihop på tåget i något som påminde om en svimning. Den som är med om detta har ingen aning om vad som precis har hänt och upplever ofta oro och ångest efteråt.

Men när hon vaknade upp på bänken på tågstationen, förvirrad och chockad över vad som precis hade hänt hittade hon en lapp i sin hand. På lappen stod:

Hej Eleanor,

Jag hoppas att du mår bättre när du läser det här. Du fick ett anfall på tåget och jag hjälpte dig av. Du slog dig inte i huvudet men jag kan ha gjort illa ditt ben då jag rågade kliva på det innan jag insåg att du låg på golvet. Förlåt! Jag är också ledsen över att jag inte kan stanna med dig längre, men här är en kaffe så att du kan bli lite piggare senare och 10 pund som du kan använda till en taxi hem. Jag är ledsen att jag inte har mer pengar, så jag hoppas du inte bor alltför långt bort. Jag har kontaktat personer från din telefon och sjukvårdare är på väg och tågpersonalen är hos dig. Jag önskar dig allt det bästa och hoppas du mår bättre snabbt. Kärlek från Tom.

Den här främlingen, vid namn Tom, hade alltså fått syn på Eleanor när hon låg avsvimmad och hade omedelbart gripit in och hjälpt henne.

– Vad som helst kunde ha hänt. Jag kunde ha slagit mig i huvudet, ramlat av tåget eller legat där en lång tid. Jag skulle bara vilja tacka Tom för hans hjälp. Jag skulle säga: ”Du är en riktig stjärna och jag uppskattar verkligen, verkligen det du gjorde, säger Eleanor till Daily Mail.

wow. just. WOW!

Posted by This Blew My Mind on den 22 november 2015

Och jag håller verkligen med henne. ”Tom” är verkligen en riktig hjälte som har förstått vad medmänsklighet är. Jag tycker att han förtjänar alla hyllningar han kan få för sin fina insats, du får gärna klicka på gilla här under om du håller med.