Hon var ”för tjock” för att gifta sig – 1 år senare får makalösa förvandlingen en hel värld att applådera

Du ska aldrig nöja dig med någon som inte älskar dig för den du är, både på utsidan och insidan, men det viktigaste är att du älskar dig själv. Lukes kärlek till flickvännen Jennifer var villkorslös, men Jennifer älskade inte sig själv lika mycket.

När Luke tog giftermål på tal avfärdade Jennifer det med anledning av att hon själv tyckte att hon var ”för tjock” för att vara en brud, hon vägde då 122 kilo. En händelse på Disney World blev droppen för Jennifers självkänsla. Hon bestämde sig för att bli bekväm med sig själv. Ett år senare har hon genomgått en makalös förvandling.

När Jennifer Ginley från Liverpool var 26 år vägde hon 122 kilo. Hon hade hamnat i en ond cirkel och trivdes inte med sig själv, trots villkorslös kärlek från pojkvännen Luke. 

Luke älskade Jennifer både för hennes in- och utsida. Han ville fria till henne men Jennifer hade gjort det klart för honom att hon inte ville känna sig självsäker på den stora dagen i sitt liv, så hon sköt upp frågan.

Men så en dag när familjen var på Disney World hände något som förändrade allt. Jennifer fick inte plats i några av åkattraktionernas säten, och medan alla tittade kände Jennifer att det hela var förnedrande, det berättar Inside Edition

Där och då bestämde hon sig. Jennifer registrerade sig för ett viktminskningsprogram och började att äta nyttigt, dricka mer vatten och föra protokoll över sin process. Resultatet ett år senare är något av det mest makalös jag sett. Se själv i videon här: 

När Jennifer väl bestämt sig för att ta hand om sig själv lyckades hon genomgå en helt otrolig förvandling. Hon är nu förlovad med sin stora kärlek, är vid bättre hälsa, och trivs med sig själv. 

Dela gärna om du tycker att Jennifer är stark och att hennes berättelse är inspirerande.