Hon var tvungen att föda halvvägs till BB. Då kom två poliser till undsättning.

Sevala Krdjic och hennes man Asmir hann bara halvvägs till BB i lördags kväll. Sedan gick vattnet. Asmir ringde ambulans men kunde i chocken inte veta var de var – och Sevala fick börja krysta i baksätet på bilen. Av en slump körde två poliser då förbi platsen.

– Jag hade dödsångest. När jag förstod att jag skulle föda i bilen tänkte jag att någon kommer att dö, antingen jag eller bebisen, säger Sevala Krdjic till Aftonbladet.

Som tur var körde två poliser då förbi. De stannade till och den ena polisen tog över telefonsamtalet med barnmorskan medan den andra hjälpte Sevala att krysta.

Klockan 00.07 föddes så bebisen Ajla Krdjic på vägkanten mellan hemmet i Finspång och sjukhuset i Norrköping.

– Jag och poliskvinnan satte våra pannor mot varandra, vi fick en sådan känsla. Både jag och bebisen mådde bra, vilken lättnad, säger Sevala Krdjic till Aftonbladet.

Ambulansen dök snart upp och körde paret till BB. Några timmar senare kom de två hjälpsamma poliserna dit och hälsade på.

– De var glada och tagna. Poliskvinnan var fortfarande tårögd, jag såg att de var rörda, säger Asmir Krdjic till Aftonbladet.

När Sevala, 26, och Asmir, 32, var halvvägs till BB gick vattnet och dottern Ajla föddes i baksätet vid vägkanten.Till sin hjälp hade föräldrarna två poliser som av en händelse råkade köra förbi

Posted by Aftonbladet on den 22 november 2015

Gilla gärna om du också tycker att poliserna gjorde en kanoninsats för att hjälpa Sevala och Asmir.