Idylliska huset till salu – men detaljen i annonsen avslöjar skrämmande hemligheten på vinden

Ett idylliskt hus i lantlig stil med vedeldad spis för ett billigt pris låter ju som ett fynd, men vissa saker kräver en extra titt även om erbjudandet är kort. Hade man varit en impulsköpare hade man kunnat slagit till på det fina huset i den här annonsen, men fått med sig gud vet vad för otäckt på övervåningen, läs noga. 

Är du på husjakt i South Carolina i USA är det möjligt att du kommer över en annons som visar en charmig fyrarummare på mäklarsidan Zillow.com. Vid första anblick ser man ett inbjudande hus i grönskan, vilket gör att man föreställer sig en mysig familjeidyll, men om man läser noggrant och tittar på alla bilder så förstår man varför huset legat ute till ett lågt pris i 30 dagar. 

Här är huset. 

Zillow

”Var god läs noggrant innan du bokar en visning”, inleds annonsen med, vilket man snabbt kan komma över när man ser dessa bilder. 

Zillow

Potential att göra väldigt mysigt.

Zillow

Men vad är det här?

Zillow

Och det här?

Zillow

Det är långt ifrån det värsta. Den som inte läser annonsen noga kan komma att missa det här: 

”Lägenheten på övervåningen kan inte visas under några omständigheter. Köparen får ansvaret för månadsuthyrningen av lägenheten på övervåningen. Hyresgästen har aldrig betalat och det finns ingen deposition betalad. Men – det finns ett kontrakt på plats. (Ja, det är omöjligt att förstå, snälla bry er inte om att fråga.)”.

Zillow

Det här får en minst sagt att fundera på vad som gömmer sig bakom dörren, då mäklarna inte ens vill visa det för potentiella köpare. Se hela annonsen här.

För lite drygt 1,1 miljon kronor kan detta hus med fyra rum och trädgård bli ditt. Dela gärna med någon som är på husjakt och bör vara på sin vakt.