Ingen förstår varför brudparet är på sjukhuset – pekar mot ett rum och rör alla till tårar

Lisa och Robert hade bestämt sig för att gifta sig – och de planerade ett drömbröllop med mängder av gäster, mat, sång och dans. 

Men plötsligt skulle planera ändras och de bestämde sig för att hålla bröllopet på ett sjukhus – då hon ville att hennes första dans skulle bli precis så speciell hon tänkt sig.

Lisa Wilson och Robert Pantoja planerade ett storslaget bröllop när de äntligen skulle bli man och hustru.

Men en dag skulle bruden plötsligt inte vara intresserad av de storslagna planerna längre. 

Bildkälla: Youtube/CBS

Hon bestämde sig för att bröllopet inte skulle bli i den stora lokalen de hade tänkt boka, eller ha den stora mängden av gäster som väntades komma.

I stället fanns det någonting som var betydligt viktigare, både för henne, hennes make och deras familjer. 

Bildkälla: Youtube/CBS

Lisas pappa var allvarligt sjuk i cancer och hade blivit inlagd på ett sjukhus. Ett bröllop utan sin pappa var ingenting Lisa ville ha. Den personen som givit henne hela sin uppväxt, lärt henne att cykla, stöttat henne i vått och torrt och funnits där. Det var då Lisa fick en idé som skulle lösa allt.

– ”Jag kan inte komma”, sa han. Men då berättade jag att han inte behövde åka någonstans, berättar Lisa för CBS.

Bildkälla: Youtube/CBS

Lisa och Robert bestämde sig för att gifta sig på sjukhuset där hennes pappa var inlagd.

Hon kunde inte föreställa sig sitt bröllop utan honom – och i rummet där hennes pappa låg tog de varandra till make och hustru. Dessutom fick Lisa och hennes pappa dela den första dansen tillsammans.

Bildkälla: Youtube/CBS

De här bilderna fick tårarna att rinna nedför mina kinder. Sättet Lisa och hennes pappa tittar på varandra är så kärleksfullt och vackert – och det gör mig evigt glad att de fick spendera den stora dagen tillsammans.

Det här är familjekärlek när den är som vackrast, och i klippet nedan kan du själv se när Lisa och Robert gifter sig på sjukhuset.

Vilken otroligt vacker historia. Dela gärna vidare artikeln för att hylla Lisa och Roberts fina initativ för hennes sjuka pappa.