Ingen förstår varför mannen gräver ett djupt hål på gården, 20 år senare vet alla om hans plan

När Micky Thornton upptäcktes med att gräva ett gigantiskt och djupt hål i närheten av familjens hem blev omgivningen fundersam. Vad ingen visste var att det 20 år senare skulle avslöjas att Micky hade en sedan länge uttänkt plan som fick alla att tappa hakan. 

När Micky Thornton var liten drömde han om att en dag äga ett hus med en pool som han själv skulle bygga. I vuxen ålder fick han möjlighet att infria den drömmen, när han tillsammans med fru och barn flyttade till ett hus med stor tomt i amerikanska Tennessee. 

Mickys fru hade dock ett krav: poolen skulle inte få vara för nära huset. När Micky insåg att han skulle få göra bygget en bit bort så tog han till vara på möjligheterna, och tog poolbygget till en helt ny nivå. 

Youtube/Screen 24

Eftersom att det fanns plats lät sig inte Micky begränsas. Han grävde ett sex meter djupt hål, som blev till 240 kubikmeter yta.  

Youtube: Screen 24

Man kan minst sagt säga att poolbygget ”spårade ur”, då Mickey fyllde poolen med 1,8 miljoner liter vatten, som omgavs av vattenfall och klippor. 

Youtube/Screen 24

Det tog 20 år för Mickey att bli klar med sin barndomsdröm, men år efter år underhåller han ”poolen” för att hålla den i gott skick. 

Youtube/Screen 24

Poolen var från början tänkt att endast vara för familjen, men när det gigantiska vattenlandet var klart kände Mickey att han ville dela med sig, därför låter han området användas till kalas och barn som vill leka i den. 

Tänk vad drömmar kan få en att åstadkomma. Den här mannen gav inte upp på sin barndomsdröm, och nu förgyller han tillvaron för sin familj och många barn i området. Dela gärna denna inspirerande berättelse med andra.