Ingen i affären fattar varför flickan går konstigt med pappan – tittar närmare och inser otäcka sanningen

Det borde vara körkort på att bli förälder.

Även om de flesta mammor och pappor tar väl hand om sina barn så finns de vissa föräldrar som verkligen inte borde ansvara för andra människor. Dessa skrämmande bilder togs av en förbipasserande på shoppningcentret Walmart – och tusentals rasar över pappans behandling av dottern.

Som tur var fanns det en kvinna som vågade säga ifrån.

Erika Burch skulle handla mat vid affären Walmart i Cleveland, Texas, när hon plötsligt såg något mycket märkligt. En liten flicka gick bredvid sin pappa och liksom lutade sig mot honom på ett märkligt sätt.

Erika tittade närmare och upptäckte till sin förskräckelse att pappan höll tag i flickas hår med högerarmen och drog med henne genom affären.

© Facebook

Händelsen utspelade sig i september förra året och Erika säger till CBS att hon hörde hur flickan protesterade.

– Hon sa ”snälla sluta, det gör ont snälla sluta, jag lovar att jag inte kommer göra det igen, snälla släpp, berättar Erika.

© Facebook

Erika sa först till pappan och bad honom släppa dottern. Men han svarade bara att hon inte skulle lägga sig i. Det var då Erika tog upp kameran för att fota – hon ville ha bevis.

© Facebook

Sedan kontaktade hon polisen i Cleveland för att anmäla mannen. Men när hon berättade om vad som hänt ville polisen inte gå vidare med anmälan, eftersom det inte fanns några bevis för att dottern farit illa. Hon hade inga skador på kroppen – och polisen menade att pappan hade rätt att disciplinera sitt barn så länge han inte skadade henne.

Men Erika höll inte med om att detta var ett okej sätt att straffa sitt barn – så hon publicerade bilden på Facebook där den delats tusentals gånger. 

© Youtube

Händelsen uppmärksammades i flera medier och nu ville äntligen polisen ta upp fallet. Socialtjänsten kopplades även in för att utreda om det handlade om barnmisshandel.

Jag är så glad att Erika stod på sig och såg till att pappan blev anmäld till polisen! Så här gör man inte mot ett barn – det är barnmisshandel. 

Om du ser ett barn fara illa – tveka aldrig att ingripa. Dela gärna denna historia för att uppmärksamma andra på att detta faktiskt händer och måste stoppas!

Publicerad av Newsner familj