Ingen ville ha bebisen med silverögon – då tittar mamman på sin Facebook och inser sanningen

Chris och Eryn är två föräldrar som redan blivit välsignade med två barn – en son och en dotter. Men familjen Austin skulle komma att förändras. 

En dag upptäckte mamman och pappan nämligen en bild på Facebook som skulle göra dem ännu lyckligare. 

Fotot föreställde en liten flicka från Kina – och när de fick syn på henne kunde de inte släppa blicken från skärmen.

De förstod direkt att deras liv skulle förändras för alltid. 

Familjen Austin bor i den lilla staden Braselton i den amerikanska delstaten Georgia. Fram tills nyligen bestod familjen alltså av mamma, pappa och två barn. 

Redan från första stund när mamma Eryn fick syn på Primoses foto hände någonting inom henne. Nu berättar föräldrarna om den livsavgörande stunden i en video som nu sprids som en löpeld över internet. 

Och anledningen är lika fin som självklar. 

De ville omedelbart adoptera den lilla flickan. De visste direkt att Primrose var en del av familjen – utan den minsta tvekan. 

– Blindhet är ingenting läskigt. Det är heller inget som man behöver be om ursäkt för. När vi berättar för folk att hon är blind säger de ofta att de är ”ledsna att höra det”. Jag svarar då: ”Varför?”, säger pappa Chris i videoklippet. 

– När jag såg fotot på Facebook… Jag förstår inte varför och har egentligen ingen förklaring, men när jag tittar henne i ögonen ser jag allt om henne som förde oss samman, berättar mamma Eryn. 

Den lilla flickan är både blind och hör mycket dåligt. Jag kan bara föreställa mig vilken märklig känsla det måste ha varit för henne att flytta över halva jordklotet. Nu får hon massor av kärlek i sitt nya hem.  

– När det gäller adoption är det bara något som händer i hjärtat och som är svårt att förklara. Vissa människor som är spirituellt lagda kanske säger att det är Gud som säger åt dem att detta är din dotter eller son. Andra får bara en magkänsla som är stark och säger att det här barnet är mitt, säger Chris. 

– Vi förstod redan när vi såg bilden att vi ville adoptera henne, och att hon var vår dotter. 

Adoptionsprocessen kunde påbörjas och i januari 2016 var allting klart: Primrose flyttade från Kina till USA – och ett kärleksfullt hem. 

Dela för att hylla alla fantastiska föräldrar ute i världen! Ni gör ett underbart jobb varje dag. 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna

 
 

Läs mer om...