Ingen vuxen bryr sig om barnet i poolen – då fångar övervakningskameran det fruktansvärda

Nu är sommaren här och många barn längtar efter att få ta ett dopp i sjön eller i en svalkande pool i sommarvärmen. Men innan ni skickar ut era barn och barnbarn vill jag att ni ser det här klippet.

För det kan räcka med några sekunder – så kan olyckan vara framme. 

Den här gången förvandlades badringen som skulle hålla barnet ovanför vattenytan till en dödsfälla. 

Händelsen utspelade sig i ett badhus i Zhaoyuan City i Kina. Allting fångades på övervakningsfilm – och det är en av de mest obehagliga filmer som jag sett.

På filmen kan man se ett litet barn som sitter i en badring, en sådan typ som har två hål för benen så att man inte kan sjunka ner genom den.

En kvinna rör sig i lokalen, och två personer till sitter med ryggen vända mot poolen bakom en glasvägg intill.

Efter en stund lämnar kvinnan rummet – och det är då det obehagliga händer. Barnet sträcker sig efter något i vattnet och faller framåt. Han hamnar upp och ned i vattnet med badringen över sig.

I 72 sekunder ligger han på det här sättet. Det är de längsta 72 sekunder jag varit med om.

Till slut upptäcker de två personerna i rummet bredvid vad som hänt och rusar fram till poolen. Det drar upp barnet och åker senare till sjukhuset. Som tur är slutade det hela väl och barnet klarade sig, skriver The Mirror. Men hade det bara tagit några sekunder till så hade detta kunnat sluta mycket illa.

Även om det här videon är obehaglig så tycker jag att det är jätteviktigt att sprida den. En badring är aldrig någon garanti att barnet ska hålla sig flytande – och i det här fallet var det badringen som höll på att dränka barnet.

Dela gärna videon vidare och hjälp till att varna andra föräldrar!

One must be very careful while kid play in Swimming Pool ……even with floating tubes plz share as much as possible

Publicerat av desinema den 9 juni 2017

Publicerad av Newsner familj