Jessica förlorade sin man innan bröllopet – se hur hon hedrar honom på bröllopsdagen

Giftermål handlar om lycka, besvarade löften och evig kärlek.
Det fick aldrig Jessica Padgett uppleva som förlorade sin fästman strax innan bröllopet skulle äga rum.
Men den bokade fotograferingen genomförde hon ändå och bilden på henne över sin fästmans gravsten lämnar inte ett öga torrt.

Bröllop är till för att fira och skratta. Det finns till för att sammanföra familjer till en enda stor släkt. Jessica Padgett hade bokat fotografering, DJ, musik, mat och andra festligheter till den 29 september 2018 då hon skulle gifta sig med sin stora kärlek Kendall Murphy.

Men allt vände över en natt.

Kördes ihjäl av onykter kollega

Det var den 10 november 2017 som Jessica förlorade sin fästman Kendall. Han var en då 27-årig brandman som just den här kvällen hjälpte en person som hade fastnat i en bilkrasch i Indiana, USA.

Plötsligt blev Kendall påkörd av en annan brandman som onykter åkte till olycksplatsen och hade ihjäl sin kollega, enligt FOX59.

– Det var en känslomässig bergochdalbana. Jag var tvungen att pausa mig själv för ett ögonblick för att jag grät så mycket, säger Jessica till Global News.

Jessica vägrade inse att hon aldrig mer skulle få leva med sin fästman. Hon sörjde hans bortgång med familj och vänner för att försöka läka.

Facebook/Loving Life Photography
Facebook/Loving Life Photography

Jessica fotades vid fästmannens grav

Plötsligt fick Kendalls mamma, Katrina Murphy, en idé. Hon föreslog att Jessica skulle genomföra den där bokade fotografering på deras planerade bröllopsdag. Hon ville ha något som hedrade minnet av sin son och att det kanske kunde hjälpa Jessicas sörjande.

För att hedra sin avlidne fästman valde Jessica slutligen att fullfölja fotograferingen med sällskap av sina nära och kära.

Posted by Loving Life Photography on Friday, 5 October 2018

”Glad att jag gjorde det här”

Jessica höll i en bukett, iklädd en vit spetsklänning och tog bilder med familj och vänner. Hon poserade även med brandmännen som Kendall jobbade med. Det blev inte ett öga torrt för varken Jessica eller alla människor på Facebook som hyllade brandmännen för deras stöd till Jessica och Kendalls familj.

På fotografen Mandi Knepps Facebook-sida finns tårdrypande bilder från fotograferingen där Jessica Padgett bland annat sörjer vid Kendall Murphys gravsten.

– Jag är verkligen glad att jag gjorde det här för jag hjälper inte bara mig själv och min familj, utan även andra som jag inte känner men också går igenom en svår tid och en sorgeprocess, säger Jessica till Global News.

Facebook/Loving Life Photography
Facebook/Loving Life Photography

Kendall Murphy dog som en hjälte samtidigt som han försökte rädda andra människors liv. Dela artikeln med dina vänner för att hedra hans minne!