Jessica lånar ut husvagnen gratis – till behövande familjer som inte har råd att åka på semester

42-åriga Jessica Wendel vet hur det kan vara som förälder att inte kunna åka på semester med barnen. 

Därför kunde hon inte låta familjens husvagn stå helt tom på gården hela sommaren – och nu lånar hon ut den gratis till behövande familjer. 

”Detta är familjer som aldrig sovit i husvagn och som inte har råd med att hitta på saker med barnen. Vi har massor av djur och barnen har fått rida och leka. Närmaste granne är hästarna och getterna. 3 km till havet. Det kostar så lite att vara en medmänniska”, skriver hon på Facebook. 

Jessica har ett hjärta av guld! 

I sommar har hon lånat ut familjens husvagn helt gratis till barnfamiljer som inte har råd att åka på semester. 

”Eftersom vi inte har någon semester i år så bestämde jag mig för att dela av en bit av vår hage och ställa husvagnen där. Stödbenet är i sönder och nu står där en pallbock istället! Här har varit 11 familjer och fått bo här gratis en natt var. Husvagnen är bokad hela augusti och september med, skriver hon i ett Facebook-inlägg. 

Hittills har elva familjer anmält intresse. 

”Detta är familjer som aldrig sovit i husvagn och som inte har råd med att hitta på saker med barnen. Vi har massor av djur och barnen har fått rida och leka. Närmaste granne är hästarna och getterna. 3 km till havet. Det kostar så lite att vara en medmänniska ❤”

För Aftonbladet berättar Jessica att många har hört av sig. 

– Jag brukar åka och hämta dem vid tågstation, men har de inte råd att ta sig hit har vi faktiskt betalat deras biljetter också. De blir alltid så lyckliga. Barnen får ta plats, rida och kela med de andra djuren samt plocka färska ägg varenda morgon. 

– Jag ser hur mycket det betyder för människor. En kvinna började gråta, jag frågade om hon var ledsen, men hon var bara lycklig. Det är fantastiskt att se och känna andra människors lycka. Vi har fått en sådan otrolig respons, säger hon till Aftonbladet. 

Vilka vardagshjältar det finns ute i landet! Dela gärna för att uppmärksamma denna fantastiskt fina aktion av Jessica och hennes familj!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna