Joe drabbades av stroke 3 veckor efter förlovningen – titta nu på Bon Jovis överraskning

När någon plötsligt drabbas av en svår sjukdom är det viktigt att kunna luta sig mot sina vänner och familj för att få stöd. 

Medkänsla och uppbackning från dina närmaste kan i många fall vara livsavgörande – men ibland kommer också gripande och viktig hjälp från oväntat håll.

© GoFundMe

Joe Dorosz har arbetat som musiktekniker de senaste 35 åren och under sin karriär har han hjälp en rad kända musiker – bland annat Jon Bon Jovi Fleetwood Mac och Lionel Richie. 

För några år sedan återförenades Joe med sin ungdomskärlek Dianie, som numera är hans fästmö. De förlovade sig och var nykära – men 3 veckor efter förlovningen fick Joe en massiv stroke. 

Nu kan han inte ens tala.

Diane har funnits vid hans sida varje dag sedan den chockartade händelsen och hon har också hjälpt till under hela rehabiliteringen.

Tyvärr är det ganska kostsamt att träffa sjukhusspecialister och gå igenom ett rehabiliteringsprogram i USA, så därför behövde Diane och Joe ekonomisk hjälp.

Diane skapade GoFundMe-sida och bad vänner och familj om hjälp, för att täcka alla dyra kostnader och medicinska räkningar. 

© Wikipedia

Många skänkte en slant till Joe – men den mest generösa gåvan kom från en viss Jon Bon Jovi.

Den världskända artisten gick till och med ett steg längre när han lovade att matcha varannan donation som gjordes på insamlingssidan, enligt Bon Jovis hemsida

”Det har varit enormt, en stor räddning för oss”, berättar Diane för Fox 10 och fortsätter:

”Jag blev helt tagen, det känns otroligt”. 

© Wikipedia Commons/Rosana Prada

Oavsett hur känd du är, hur mycket uppmärksammhet du får och hur mycket pengar du har – glöm aldrig dina vänner! 

Många stora artister spenderar sina pengar på prylar och lyx, men kunde fler göra lite mer för andra skulle världen bli en bättre plats.

En stor tumme upp till Bon Jovi, som verkar stå med båda fötterna på jorden!